Van olyan, akinek a lakásában vezeték nélküli internet van?
1-es: Köszi, utána nézek, ezt még nem ismerem.
2-es: Azért mert kényelmesebb tv-n csatornákat lapozgatni, mint mindent kikeresni interneten arról nem beszélve hogy interneten közel sem férsz hozzá minden csatornához.
3-as: Van mobilnet lefedettség, de akkor mindig a mobilomról osszam meg a netem, vagy hogy?
"Yettel és Vodafone ügyfélszolgálatot is hívtam, de elmondásuk szerint ez így náluk nem megoldható."
Ha van nálatok Yettel 4G akkor simán megoldható.
Van vezeték nélküli Net+TV náluk.
Vagy csak netet veszel (ilyen minden operátornak van Telekom/Vodafone/Yettel) És kiraksz egy TV-antennát és nézed a tizenakárhány "népszerű" csatornát ingyen MinDigTV-n.
Vagy ott is van előfizetős sok csatornás csomag.
Vagy van neked, és szolgáltató független IP-tv is van (olyan mint a Yettelé)
És akkor még vannak műholdas szolgáltatók. Fuh. A lehetőségek tárháza, ha nem is végtelen, de elég komoly. 😉
"Van mobilnet lefedettség, de akkor mindig a mobilomról osszam meg a netem, vagy hogy?"
Nem. Nem láttad még a "kábel nincs" reklámokat pont erről szól. Mobilnet, otthoni használatra, saját mobil modemmel. De a működési elve megegyezik a "megosztom a mobilnetemet" dologgal. Csak ez egy külön készülék, saját nettel.
Ami kell hozzá:
- SIM kártya mobilnettel (ajánlott korlátlannal, pláne ha többen fogják használni)
- Olyan wifi router, amibe a SIM kártya behelyezhető. Ha gyors, normális, megbízhatót akarsz, az azért nem biztos, hogy olcsó lesz
- Valaki, aki beállítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!