Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Beszüntetik hamarosan az...

Beszüntetik hamarosan az optikai lemez ( Dvd, Blu-ray, PS5 lemez, satöbbi) gyártását? többi lent!

Figyelt kérdés

Ma délelőtt láttam egy cikket, miszerint a Sony hamarosan leállítja a gyártását értékesítését az optikai lemezeket,( Dvd, Blu-ray, PS5 lemez, satöbbi), és nagyjából 250 állást fog megszüntetni, Félre ne értsetek van online előfizetésem, filmes is, de szoktam gyűjteni a lemezes kiadásokat is, mivel a streamingen sem marad örökké az adott tartalom, viszont lemezen megmarad, ha vigyázom rá! Tudom hogy Magyarországon már alig van kiadója..

Úgy tudom hogy torrent oldalra Blu-ray Rip formájában felrakják az adott tartalmat, na már most ha ez a lehetőség megszűnik, akkor hogyan fogják felrakni ezek után? gyűjtőkkel mi lesz? ugyan az sors várható mint a bakelitnél is?

Streaming és digitális fog a táplálék lánc csúcsán állni?

Kapni fogom a kígyót-békát hogy pl minek veszed meg, portfogó és társai szövegei jönnek majd..

Itt a cikk róla: [link]

A válaszókat ahogy tudom, megfogom köszönni..

jún. 30. 11:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha meg is szűnik a préselt optikai lemezek gyártása, azért remélhetőleg az írható diszkeket továbbra is gyártják, mert a redundáns adattárolás igen fontos, és a 3-2-1 biztonsági mentés szabály betartása akkor a leghatékonyabb, ha optikai lemezre is mentünk
szept. 19. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!