Képek eltávolítása rólam az internetről?
Figyelt kérdés
Instagrammon, facebookon a volt barátnőm (lányok vagyunk, barátok voltunk, 21-23évesek) nem hajlandó eltávolítani a képeinket. Nyomós indoka nincs csak, hogy mit zavar engem eddig is fent volt jól nézünk ki rajta. De én mégis szeretném eltávolíttatni valahogy.
Rányomtam instagrammon, hogy bejelentés mindent végig csináltam kérte a személyi igazolványomat, a linkeket a képekről. Ezzel kezdeni fognak egyáltalán valamit? Természetesen nem mennék be a rendőrségre feljelentést tenni.
Mit tudnék még tenni az ügyben?
jún. 24. 00:54
11/13 anonim válasza:
Olyan kép amin csak te vagy? És mire "használja"?
12/13 A kérdező kommentje:
Ketten vagyunk rajta. Nincs más akivel kirakhatna és nem akarja, hogy ezt mások is tudják ezért nem akarja leszedni. Úgy tűnik mintha lenne barátnője pedig nagyon sokan utálják és ez is egy ok, hogy nem szeretnék vele mutatkozni.
jún. 30. 22:13
13/13 anonim válasza:
#12 Ember, beleegyeztél, hogy készítse a képet és abba is, hogy kitegye. Késő bánat. Ne foglalkozz vele és kész. Ez legyen a legnagyobb problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!