Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Képek eltávolítása rólam az...

Képek eltávolítása rólam az internetről?

Figyelt kérdés

Instagrammon, facebookon a volt barátnőm (lányok vagyunk, barátok voltunk, 21-23évesek) nem hajlandó eltávolítani a képeinket. Nyomós indoka nincs csak, hogy mit zavar engem eddig is fent volt jól nézünk ki rajta. De én mégis szeretném eltávolíttatni valahogy.

Rányomtam instagrammon, hogy bejelentés mindent végig csináltam kérte a személyi igazolványomat, a linkeket a képekről. Ezzel kezdeni fognak egyáltalán valamit? Természetesen nem mennék be a rendőrségre feljelentést tenni.

Mit tudnék még tenni az ügyben?

jún. 24. 00:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Beleegyeztél annó...
jún. 24. 01:54
 2/13 anonim ***** válasza:
76%

Az egyik legjobb hacker megoldást ajánlom: social engineering.

Beszélj vele, győzd meg! Vagy tanulj a "hibákból".

jún. 24. 02:25
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Ezentúl mindig mindenhol fejedre húzott harisnyával jelenjél meg, így ha lefényképeznek nem leszel felismerhető.

Ha akkoriban is így teszel most nem lennél bajban.

jún. 24. 09:02
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

A kompromittáló képek Internetről való eltávolítására csak ezt tudom mondani:

[link]

jún. 24. 10:23
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Meg kell próbálni hivatalos úton, mint GDPR megsértése kötelezni az Instát a képek törlésére. Személyes adatot csak meghatározott ideig, meghatározott céllal tárolhatnak és kötelesek a kérésedre számodra kiadni (beleértve az adatkezeléssel kapcsolatos adatokat is) és azokat törölni.
jún. 24. 13:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha egyszer feltöltöttél valamit az internetre, sose garantálja semmi hogy azt teljesen el tudod onnan tüntetni. Nem gondolnak bele sokan sajnos ebbe
jún. 24. 14:54
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak a 2 embernek aki értelmes volt..😅 (5/6, 6/6)
jún. 24. 15:01
 8/13 anonim ***** válasza:
31%

"Képek eltávolítása rólam"

Rád van tetoválva egy Internet Explorer ikon?

Leszedethető, de fájdalmas. 😃

jún. 24. 18:06
 9/13 anonim ***** válasza:
18%
Nem a rendörséghez hanem ügyvédhez kell fordulni. Bíróságon beperelni. Az ügyvédek nagyon jól keresnek rajta. 10 év pereskesés és pár millió forint után meg lesz az eredménye.
jún. 30. 10:47
 10/13 A kérdező kommentje:
Bejelentettem, párat leszedtek, de van 4 amit fent hagytak. Azóta a személy letiltott és használja továbbra is a képeimet.
jún. 30. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!