Miert nincs mobilnet a Yettelnel naponta tobbszor?
Masnal is van ilyen hogy napi tobbszor nincs net??? Nehany perctol akar 1-2 oraig terjedo idotartamra is! Akar főmunkaidoben is! Akar hetvegen, akar hetkozben, ejjel es nappal is elofordul!
A masik: nem talalja meg a tabletem a halozatot, mikor lemerult nullara, aramforrashoz csatlakoztatom es aztan 1-2 perc mulva ujrainditom! Fel-egy oraba is beletelik! Ez megy mar 1-2 eve!
7 eves az iPadem, es azelott ilyen nem volt! Amugy 7 eve vagyok Yettel mobilnet elofizeto.
Most az en gepem rossz vagy a Yettel??
Pontosan melyik iPad modell?
Kösz, meg akartam bizonyosodni, hogy nem valami régebbi modell.
Elsőnek ellenőrizném, hogy a hálózati beállításoknál az APN értéke "online", nem pedig "net". (ha utóbbi, akkor megpróbálhatod átírni, de valószínűleg visszaáll - akkor a Yettel-nek lehet jelezni)
Ha az APN-nél minden rendben lévőnek tűnik, akkor utána megpróbálnám letiltani az IPv6-ot. (konfigurációs fájl telepítésével)
Innét letölthető ilyen, ha lejjebb görgetsz: [link]
Leírás a telepítésről: [link]
Ha nem válna be, akkor törölhető: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!