A Yettelnél mennyibe kerül a korlátlan mobilnetcsomag minden hónapban?
Nézegettem az oldalukat, de nem tudtam hirtelen, hogy pontosan melyik a korlátlan csomag.
Az a helyzet, hogy nagyon sokféle van, én olyat szeretnék, ami egyáltalán nem fogy le.
Köszönöm!!
Még annyi, hogy pl. van olyan csomag, hogy: Korlátlan 5 napos mobilnet 10% kedvezménnyel, és olyan, hogy: Korlátlan napi mobilnet 10% kedvezménnyel.
Ezek közül szerintem egyik sem az, amit szeretnék.
"Ezek közül szerintem egyik sem az, amit szeretnék."
Így van, szerintem se. És ha így haladsz tovább, előbb vagy utóbb, de megtalálod amit keresel.
Így van, ezek kiegészítő csomagok korlátos vagy netet egyáltalán nem tartalmazó (már ha van még ilyen) csomag mellé egy-egy alkalomra.
Te ezeket keresed: [link]
Igen, pont ezt kerestem!
Nagyon köszi. :DD
Ha csak net kell, akkor a yettel most nem ad jó csomagot. De a flották előszeretettel árulnak yettel hálózatos csomagot. Pl küf 6 ezer
[link] (legalul. Bejelentkezés után írja ki az árakat. De megtalálod más flottánál is szinte ugyanezeket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!