Hogyan lehet mobilnetet venni??
Figyelt kérdés
Korlátlan mobilnetet szeretnék igényelni telekomon keresztül telefonomra. (semmi értelmes információt nem találtam ez ügyben sehol)2023. jún. 21. 14:16
2/7 anonim válasza:
Konkrétan 2 kattintás alatt megtaláltam a neten...
Ha dominos vagy akkor havi 10 ezerért lehet megújuló korlátlan netet venni, ha meg alapból is előfizetéses vagy, akkor csak csomagot kell váltani egy olyanra, amiben korlátlan az internet.
3/7 anonim válasza:
"semmi értelmes információt nem találtam ez ügyben sehol"
Hol nézted?? A telekom oldalán még egy óvodás is megtalálja ezeket az infókat. Vagy ha a neten nem megy, akkor fel is lehet ám őket hívni, vagy be lehet sétálni egy üzletükbe..
4/7 anonim válasza:
Töltsd le a Telekom alkalmazást, és azon belül találod az internetes opciókat, hogy pontosan melyiket is szeretnéd 🙂
5/7 anonim válasza:
Beballagsz az ügyfélszolgálatra és megcsinálják azonnal, szeretik ha pénz áll a házhoz. Csak győzd fizetni.
6/7 anonim válasza:
Bemész a henteshez, és ezt mondod:
- Csókolom, kérek egy korlátlan mobilnetet.
Mire a hentes:
- Kettő lett, maradhat?
De persze érdeklődhetsz a Telekomnál is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!