Miert nincs mobilnet a Yettelnel naponta tobbszor?
Masnal is van ilyen hogy napi tobbszor nincs net??? Nehany perctol akar 1-2 oraig terjedo idotartamra is! Akar főmunkaidoben is! Akar hetvegen, akar hetkozben, ejjel es nappal is elofordul!
A masik: nem talalja meg a tabletem a halozatot, mikor lemerult nullara, aramforrashoz csatlakoztatom es aztan 1-2 perc mulva ujrainditom! Fel-egy oraba is beletelik! Ez megy mar 1-2 eve!
7 eves az iPadem, es azelott ilyen nem volt! Amugy 7 eve vagyok Yettel mobilnet elofizeto.
Most az en gepem rossz vagy a Yettel??
Csak az a gond, hogy elore nem tudni,hogy mikor van ilyen, hogy nincs net!
Nem lehet kiszamolni. Van, hogy napi tobbszor nincs, van, hogy tobb napig semmi gond. Van, hogy nappal nincs net, van, hogy ejfelkor, van, hogy hajnali negykor. Teljesen valtozo.
Ja, mondjuk, ujrainditaskor nincs net, az igaz….ha nullarol elkezdem ujratolteni a gepet, olyankor…
Kezdj el sétálgatni a lakásban és keresd a térerőt.
Ahol a legerősebbet találod, oda telepits le asztalt + széket s a továbbiakban onnan netezz.
Tegnap kertem uj sim kartyat, de nem mukdik azzal egyaltalan a mobilnetem, csak routerbe teve. Ha az ipadben van a sim kartya, akkor nincs internet, azt irja ki, hogy edge. Igy sajnos utkozben nem tudok interntezeni,csak itthon.
Mit csinaljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!