Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent ez a hibaüzenet és...

Mit jelent ez a hibaüzenet és hogyan tudom mégis elérni az oldalt Sorry, you have been blocked You are unable to access koolinar.ru?

Figyelt kérdés
Tegnap még elérhető volt. Van valami módszer megtekinteni mégis az oldalt?
2024. jún. 17. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:

"Mit jelent ez a hibaüzenet"

"Sajnáljuk, blokkolták [a hozzáférésed]. Nem tudsz hozzáférni a koolinar.ru [oldalhoz]."

"és hogyan tudom mégis elérni az oldalt "

Megpróbálhatod elérni VPN-nen vagy valamilyen titkosítóhálózaton (Tor, I2P) keresztül, de mivel a Cloudflare tartalomelosztó hálózat mögött van az oldal, és az oldal orosz (így gonosz agresszor, szankcionálandó, stb...), sok sikerre ne számíts.

(Kipróbáltam: Tor-on keresztül bejött egy üzenet: támadás alatt van az oldal, és javasolják, hogy az oldal aloldalait próbáld meg felkeresni - például:

[link] )

2024. jún. 17. 16:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam a Cloudflare dns blokkolja. És nálad?
2024. jún. 17. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Esetleg próbáld meg az archívumon keresztül:

[link]

2024. jún. 17. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mi a probléma, ez sajnos nem derül kina hibaüzenetből. Először próbáld meg inkognitó módban. Nekem egy könyvesbolt oldala nem jön be alapból, csak így. Ha esetleg IP bant kaptál, a modem újraindítása segíthet, ha lakossági előfizetésen keresztül használod, azaz nincs fix IP. Ha az ország van blokkolva akkor VPN.
2024. jún. 18. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!