Hibaüzeneteket ír ki a gépem, amikor különböző oldalakra akarok rámenni és fogalmam sincs, hogyan tudnám kijavítani?
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
Ezeket látom folyamatosan olyan oldalakon, amik eddig hibátlanul működtek. Eddig a könyvjelzőmben voltak, szóval nem írtam el a weblap címet sem. Telefonon és laptopon is ugyanez van, szóval nem a gépekkel van gondolom a baj, hanem mással de könyörgöm segítsen valaki mert már nem tudom mit csináljak!
A "DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN" és az "ERR_CONNECTION_TIMED_OUT" hibaüzenetek általában a böngészők által jelzett hibák, amelyek akkor jelennek meg, amikor a böngésző nem tud kapcsolódni a kiszolgálóhoz vagy az internethez.
Ebben az esetben a hiba valószínűleg a DNS (Domain Name System) vagy az internetkapcsolat beállításaival lehet kapcsolatban. Először is, ellenőrizd az internetkapcsolatot, hogy működik-e megfelelően. Ha igen, akkor javasoljuk, hogy ellenőrizd a DNS beállításokat, és győződj meg arról, hogy helyesen vannak beállítva a számítógépeden vagy a routeren.
– mondta a ChatGPT. Menj be a böngésző DNS-beállításaiba, és írd be a 8.8.8.8 és 8.8.4.4 DNS-címeket, hátha ez segí.
próbáltam manuálisan átállítani a dns címeket, eldobni és megújítani a dns címet, meg még vagy 6 másik megoldást és egyik sem oldotta meg.
Egy szervízben ezt meg tudják oldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!