Az alábbi OTP-s hibaüzenet bank vagy szolgáltató okozza?
Üdv, pár hónapja PC-ről Edge böngésző, Win10 kábeles Vodafone nettel az alábbi hibaüzenetet kapom, ha OTP-s felületen akartma fizetni:
acssv.otpbank.hu
Időtúllépésre hivatkozik. Viszont pár hónapja csak OTP-s platformokat használó felületeken volt gond. Azóta a villanyszámlát se tudom fizetni, pedig az CIB-es interfészt használ. Valamint a Microsoft oldalán se tudtam a OneDrive előzesét véghez vinni csak úgy ha a mobilomat használtam. És ez az érdekes rész!
Pár hónapja még ment mobilnettel, szintén Vodás és kártyás! Vagy a mobil alkalmazáson keresztül vagy szimplán a mobilt használtam modemnek és úgy PC-ről ment minden! De kb. ezen hótól így se megy semmi! Paradox hogy a gyerek Wolton keresztül tud Mekit rendelni.
Jeleztem a hibát, képernyőképpel a szolgáltató felé, pár nap múlva jött az e-mail hogy szerintük a hiba javítva és az ügyet lezárták. Pokoli bármely szolgáltató helpdeskje, ezért is írtam ide is, hátha valaki tud valamit vagy találkozott a hibával. Valahogy trial & error-ral rá kéne jönnöm ez a bank (OTP) hibája, a kártyáé (OTP VISA) vagy a szolgáltató-é (Vodafone).
Amit nem próbáltam eddig másik böngésző. Kivétel Chrome, ami mondjuk szintén Chromium alapú. Pórbáltam Simple-el is fizetni, ahol lehet, úgy sem megy. Szerencsére az ismétlődő fizetéseket vonja. Azon gondolkodom Vodánál ha mentém a kártyát menne?
A következőket nézném még meg:
- Tűzfal, vírusirtó nem zavar-e be? Kapcsold ki ideiglenesen.
- A gép dátuma helyes-e?
- Böngésző cache törlés.
- Másik laptop vagy gép ugyanazon a hálózaton.
- Router beállításokban nincs-e bármi forwarding vagy DMZ beállítva?
#1:
#1:
#1:
Nincs semmi "extra" védelem, csak a Windows 10 sajátja, de ennek mobilon akkor se kéne bezavarni!
Mindig az.
Ez mostanság nem volt, legközelebb kipróbálom!
Úgy érted másik gépet próbáljak meg, vagy nem az zavar-e be? Egy LG okos TV, egy Acer laptop és 3 Androidos mobil is ezt a hálózatot használja - mind wi-fin
Nemrég csináltam resetet, ha anno gyárilag jó volt most annak kell lennie.
#2: ez alap. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!