Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen VPN-t használjak M4...

Milyen VPN-t használjak M4 sport stabil streameléséhez (a régiómban nem elérhető enélkül)?

Figyelt kérdés

Távolkeleten tartózkodom, itt nem tudom közvetlenül elérni a magyarországi streameket, ehhezk kellene egy

- korlátlan

- stabil, akadásmentes

- magyarországi proxyval rendelkező

- a fenti feltételek melletti legolcsóbb

VPN csomag.

Tudna valak ajánlani ilyet?

jún. 14. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:

hide.me

Magyar szerver csak fizetős van, meg úgy korlátlan, az ingyenes verzió csak 10 GB forgalmat enged. De van ingyenes próbaverzió, talán e nap, nem emlékszem pontosan mennyi, én már évekkel ezelőtt felhasználtam. Nekem jó az ingyenes, mert Magyarországon kell nekem Brit IP cím, azt tudja az ingyenes is, a 10 GB meg bőven elég.

jún. 14. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
3 nap*
jún. 14. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
De egyébként ha van magyar mobilszolgáltatónál előfizetésed, roaming alatt is magyar IP címet kapsz, így tudod nézni az M4-et külföldön. Mi Spanyolországban néztük így a Forma 1-et.
jún. 14. 11:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha otthon (hu) van saját lakásod géped akkor azt beállíthatod vpn szervernek.
jún. 14. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Használhatod ezt a VPN szolgáltatást:

[link]

Vagy ezt:

[link]

Ezeket a szolgáltatásokat leginkább olyan külföldi Magyarok használják, akik szeretnének olyan Magyar tartalmakat elérni, amelyek csak Magyarországon érhetőek el. Vagy azok is, akik kollégiumban élnek, és a hálózati illetékesek (rendszergazdák leginkább) tiltanak bizonyos tartalmakat, internetes tevékenységeket a hálózaton. Én használtam mindkét szolgáltatást, és soha nem tapasztaltam rajtuk terhelés miatti lassulást. A nagyobb sporteseményeknél előfordulhat nagy terhelés, főleg az M4 Sport miatt, mert azt sokan nézik, és ha úgy érzed, hogy kényelmetlenül lassúak ezek a szolgáltatások, akkor bérelj egy Magyarországon lévő VPS szervert, és netes leírások alapján állíts fel rajta egy VPN szervert. Mondjuk itt tudsz olcsón bérelni:

[link]

És ezen már nem kellene terhelést tapasztalnod, mivel nem osztozol senkivel a szerveren, az csak a tiéd.

A hivatalos állami megoldást, a Nemzeti virtuális teret nem tudom bátran ajánlani, mivel ahhoz ugye Magyar állampolgárságra van szükség, és jelenleg elképzelni sem tudom annak a stabil működését, már csak azért sem, mert csak pár száz embert enged be egyszerre a rendszer, ami ahhoz képest, hogy hány Magyar állampolgár van külföldön, aki szereti a sportot nézni, nagyon kevés.

jún. 14. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az állami vpn működik már?

Tudtommal igmp iptv esetén nem jelent többlet forgalmat ha nem 1 hanem 1000-en nézik..

jún. 14. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Most teszteltem Windscribe VPN-el megy: [link]

Ez a legolcsóbb havi fizetéssel, mert van egy olyan, hogy Build A Plan, ennek a lényege, hogy egyedi csomagot állíthatsz össze. Minimum 3 dollárt kell fizetni érte, ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy kiválasztasz két országot, és a korlátlan adatforgalmat. Az egyik országnak mindenképp Magyarországnak kell lennie, mivel Magyar IP címre van szükséged, a másik ország bármelyik lehet (érdemes azt az országot választani, amiben élsz), meg az Unlimited Data + R.O.B.E.R.T sort be kell pipálni, utóbbi a korlátlan adatforgalmat jelenti.

Van egy ingyenes szolgáltatásuk is, ami havi 10 GB adatforgalmat ad, és 10 ország 25 szerveréhez kapcsolódhatsz vele, ebben azonban nincs benne Magyarország, meg a 10 GB nem sokra elég. Ha megveszed, akkor viszont a korlátlan adatforgalom az ingyenes szerverekre is vonatkozik, és ezek is elég gyorsak, plusz lesz két prémium ország, tehát elegendő szerverhez csatlakozhatsz vele. Más VPN-ek havi fizetéssel sokkal drágábbak, és csak éves vagy több éves csomagra adnak kedvezményt, ez viszont elég korrekt árban van havi fizetéssel is. Főleg, ha csak az M4 sport streameléséhez kell, akkor szükségtelen drágább VPN és elég lesz a 10 ingyenes + 2 választott ország.

nov. 22. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!