Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Erőszakos videókat dobál a...

Erőszakos videókat dobál a facebook?

Figyelt kérdés

Hiába tiltom és távolítom el állandóan az ilyeneket másnap már megint ezek vannak többségben. Ilyenek hogy verekednek valami barbárok, rendőrségi akciók, ahol lelövik az embert, és ezzel indul a videó a lelövéssel, az elejére vágják a gyilkosságot, hogy mindenképp lássuk, vagy az állatvilágban hogy élve eszi a sakál a gazellát és sorolhatnám.

Szép, érdekes, szeretetteljes feltöltéseket szeretnék látni. Nálatok is ez van?

2024. jún. 13. 14:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Amit sejtek hogy a nagy nézettség miatt dobja be, mert ezek igen népszerűek és a kommentekben is panaszkodnak, mert már belenéztem. De a facebook úgy veszi ha sok a komment az jó. Én nem írok semmit kommentben ignorálom direkt. De azért feltűnt hogy hiába tiltom, jelentem, átugrom, nem is kommentálok, mégis sok ilyen jön. Szinte mindig ilyen barbársággal indít ha belépek. A tiktokot már én is töröltem, a facebookra sajnos jelenleg még szükségem van.
2024. jún. 13. 16:55
 12/12 A kérdező kommentje:
#7 Hogy lehet kikapcsolni?
2024. jún. 13. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!