Erőszakos videókat dobál a facebook?
Figyelt kérdés
Hiába tiltom és távolítom el állandóan az ilyeneket másnap már megint ezek vannak többségben. Ilyenek hogy verekednek valami barbárok, rendőrségi akciók, ahol lelövik az embert, és ezzel indul a videó a lelövéssel, az elejére vágják a gyilkosságot, hogy mindenképp lássuk, vagy az állatvilágban hogy élve eszi a sakál a gazellát és sorolhatnám.
Szép, érdekes, szeretetteljes feltöltéseket szeretnék látni. Nálatok is ez van?
2024. jún. 13. 14:42
1/12 A kérdező kommentje:
Régen azért nem így volt. Nem is értem hogy nem tiltja a facebook az ilyen 18+ tartalmakat. Jelentgettem is egy darabig de nem foglalkoznak vele, vagy pont hogy ez a cél hogy ezek menjenek.
2024. jún. 13. 14:44
2/12 A kérdező kommentje:
Nem elég az a mennyiségű erőszak, és traumatizálás amit az egyes ember az élete során elszenvedni kénytelen, árasszák az ilyen tartalmakat.
2024. jún. 13. 14:46
3/12 anonim válasza:
Túl sok Magyar Péter előadást néztél és ez alapján osztja neked..
4/12 A kérdező kommentje:
Egyre több szªrságot kell elfogadni mielőtt beléphetünk egy oldalra, azután pedig ömlik a reklám mint a szennypatak.
2024. jún. 13. 14:48
5/12 anonim válasza:
Azért ajánlja, mert ilyen tartalmakat nézel. Kettő, ha zavar, akkor miért nézel bele? A kérdés álszent.
6/12 A kérdező kommentje:
Amikor görgetem az oldalt mert épp unatkozok egyből automatikusan indul a videó. Egyből továbbgörgetek de a nagyon durváknál a legdurvább rész direkt elől van hogy meglássam és elrontsa a jókedvem. De akkor ezek szerint neked nem dobálja ezeket, vagy dobálja de ezeket szereted nézni. Elég lett volna ennyit is írni.
2024. jún. 13. 14:53
7/12 anonim válasza:
Kapcsold ki a videók automatikus indulását.
8/12 anonim válasza:
Nekem tiktokkal volt ugyanez. Hiába jelentgettem, nem csináltak semmit, úgy állapították meg hogy nem sérti az iránynyelveket. Közben olyan slideshow-okat dobál be amin pin@ van, meg random farok...le is töröltem. Meg ugyanez, hogy halott állatokról képek, meg megeszik egymást az állatok stb.
9/12 anonim válasza:
Csak kattintottál egyszer ilyenre.
Nálam "ezermester" videók soroznak, igaz maguktól nem indulnak el.
Egy ideig ne kattints rá sehogy ezekre (se becsukás), talán befejezi.
10/12 A kérdező kommentje:
Már hónapok óta kiikszelek szinte mindent és jelentem a nagyon durvákat, nem nézek meg egyet sem ezekből, és tiltom a megosztót is. Mégis újra és újra bedobálja.
2024. jún. 13. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!