Hol lehet animácios képet csinálni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 12:26
1/5 anonim válasza:
Akár otthon is, a szobádban de a konyhában is lehet. (Utóbbiban nem vagyok 100% biztos.)
2/5 anonim válasza:
Én bárhol tudom csinálni de csak úgy, ha közben kiverem.
3/5 anonim válasza:
Ha a .gif animációra gondolsz, akkor azt e legtöbb profi képszerkesztőben lehet csinálni (pl Photoshop vagy ingyenes alternatívája, a GIMP). Ennek Google-ön utánanézhetsz, sok tutorial van erre vonatkozóan.
Viszont Ha videóból akarsz .gif fájlt csinálni, azt is megteheted (bár még így nem próbáltam.
Először is töltsd le a SUPER videokonvertáló programot (nagy hasznos, és ingyenes) innen:
Ezzel nagyon sok videoformátumból tudsz .gif-fé átalakítani. Most nem tudom jobban részletezni, mert nem töltöttem le, és régen használtam, de a leírása alapján képes rá.
Ezek alapján már el tudsz indulni. Remélem segítettem!
4/5 A kérdező kommentje:
carbohydrate. nem erre gondoltam...-.-
2010. okt. 30. 14:56
5/5 A kérdező kommentje:
14:48 köszönöm ez hasznos volt.:)
2010. okt. 30. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!