Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lehetne olyan típusú animációs...

Lehetne olyan típusú animációs filmet csinálni Magyarországon mint pl a Family guy, vagy a Simpson család, úgy, hogy az ne menjen csődbe, vagy ne lázongjanak ellene?

Figyelt kérdés
szerintem nem
2009. júl. 31. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább úgy tudnám elképzelni,hogy egy magyar kimegy Amerikába házalni az ötlettel.Csupó Gábor pl.a Simpson család egyik megalkotója volt,de ő sem itthon próbálkozott.
2009. júl. 31. 17:20
 2/7 A kérdező kommentje:
De mi történt, ellopták tőle vagy kilépett, mert az újabb részekben nincs említve a neve.
2009. júl. 31. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
A fox-tv kérte fel őket(Csupó cégét),hogy csináljanak valamit,amiből végül megszületett a Simpson család alapötlete,karakterei stb.De magát a gyártást részről részre már a fox csinálta a saját animátoraival,rendezőivel.Gondolom az övék nem volt annyira fontos mozzanat,hogy felkerüljenek a stáblistára,de szakmai körökben biztos nagy elismerés illette őket.
2009. júl. 31. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:

előző vagyok

Bocs most utánanéztem kicsit,és nem teljesen így volt.Matt Groening találta ki a karaktereket.Csupóék csinálták az első évadot a sorozatban,aztán átadták másoknak.

2009. júl. 31. 19:10
 5/7 A kérdező kommentje:
de sztem az 5-6-7-8.évadok a legjobbak
2009. júl. 31. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Nos,szerintem sem.
2009. aug. 1. 07:51
 7/7 anonim ***** válasza:

nem lehet.

a Google Streetview-vel is mi lett...

a magyarok nem ismerik az önirónia, és a humor szavakat. (kivéve ha gálvölgyi sóról van szó, az nagyon vicces számukra)

2009. aug. 1. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!