Lehetne olyan típusú animációs filmet csinálni Magyarországon mint pl a Family guy, vagy a Simpson család, úgy, hogy az ne menjen csődbe, vagy ne lázongjanak ellene?
Figyelt kérdés
szerintem nem2009. júl. 31. 16:51
1/7 anonim válasza:
Én inkább úgy tudnám elképzelni,hogy egy magyar kimegy Amerikába házalni az ötlettel.Csupó Gábor pl.a Simpson család egyik megalkotója volt,de ő sem itthon próbálkozott.
2/7 A kérdező kommentje:
De mi történt, ellopták tőle vagy kilépett, mert az újabb részekben nincs említve a neve.
2009. júl. 31. 17:37
3/7 anonim válasza:
A fox-tv kérte fel őket(Csupó cégét),hogy csináljanak valamit,amiből végül megszületett a Simpson család alapötlete,karakterei stb.De magát a gyártást részről részre már a fox csinálta a saját animátoraival,rendezőivel.Gondolom az övék nem volt annyira fontos mozzanat,hogy felkerüljenek a stáblistára,de szakmai körökben biztos nagy elismerés illette őket.
4/7 anonim válasza:
előző vagyok
Bocs most utánanéztem kicsit,és nem teljesen így volt.Matt Groening találta ki a karaktereket.Csupóék csinálták az első évadot a sorozatban,aztán átadták másoknak.
5/7 A kérdező kommentje:
de sztem az 5-6-7-8.évadok a legjobbak
2009. júl. 31. 19:34
7/7 anonim válasza:
nem lehet.
a Google Streetview-vel is mi lett...
a magyarok nem ismerik az önirónia, és a humor szavakat. (kivéve ha gálvölgyi sóról van szó, az nagyon vicces számukra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!