Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » ChatGPT-vel meg tudnék írni...

ChatGPT-vel meg tudnék írni egy online vizsgát főiskolán?

Figyelt kérdés
2024. jún. 9. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Persze. Majd amikor munkára jelentkezel, ott is azt fogják mondani, hogy ezt a ChatGPT is tudja, rád már nincs szükség.

Ha nem csak a segged akarod egy papírral kitörölni, inkább tanulj.

2024. jún. 9. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Simán, aztán bukás mert ők se hülyék.
2024. jún. 9. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen vizsgàt. Illetve a chatGPT olyan butítàson esett àt az elmúlt màsfél évben hogy na. Mikor kijött, sok vizsgàn àtment csak ugye a robbanóanyagok elkészítésében issegített és rasszista verseket is írt ha kérted. Így szét lett moderàlva és màra annyi esze van mint egy pirítósnak. Ha online írjàtok a vizsgàt max arra jó hogy ha valamit nagyon nem tudsz, ő magabiztosan betippeli neked.
2024. jún. 10. 10:00
 4/5 anonim válasza:
68%

Ez is kb csak annyit tud, mint te a Google előtt. Rá tud keresni dolgokra. Ha a net szabadon használható a vizsgán, akkor a ChatGPT-vel is rákerestethetsz dolgokra, ha önmagad ennyire lusta vagy hozzá.

Amit ír, kezeld kritikával! Én már kérdeztem tőle olyat, amire hülyeséget válaszolt. Mikor szembesítettem vele, beismerte, hogy tévedett.

A másik, hogy a nyelvezetet is érdmes kicsit átfogalmazni, mert nagyon jellegzetes. Egyetemen sok ZH-t, meg beadandót javítok. Egyből ki lehet szúrni melyik készült a ChatGPT-vel.

2024. jún. 10. 17:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Leteszteltem vizsga előtt. Anatómia feleletválasztós teszt és valóban nagyon sokszor hibás választ adott. Szóval rájöttem, hogy nem érdemes rá hagyatkozni.

Köszönöm a válaszokat!

2024. jún. 10. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!