(Bár én nem panelban lakom, de társasházi lakásban, de a lényegen ez nem változtat.
1.)
2024. máj. 25. 09:43
3/28 anonim válasza:
Én például sokat jatszom, ahol szamít a ping, ha sokan használnák, töltögetnének, videóznának, akkor nagyon szaggatna a játék ezmiatt
2024. máj. 25. 09:47
4/28 anonim válasza:
Még valami eszembe jutott, hs például valaki illegális, vagy akár vüncselekményt követ el neten keresztül, így beazonosítható az előfizető
2024. máj. 25. 09:49
5/28 anonim válasza:
Így is rettentő rossz a netem, ha még idegenekkel is meg kellene osszam, jobban járnék, ha nem lenne.
2024. máj. 25. 09:55
6/28 anonim válasza:
Több probléma is adódhat, pl. mi van, ha a szomszéd nem fizet, vagy illegális dolgokra használja, kihez megy ki a TEK? Gondolom első körben ahhoz, akinek a nevén van... Sokan nem is ismerik a szomszédaikat, ha még nem találkoztak.
2024. máj. 25. 10:12
7/28 anonim válasza:
Régen nem volt olyan egyszerű, meg a sávszélesség is gondot okozott volna. Ma már nem ez a helyzet, de a szolgáltatók érthető okokból féltik a bevételeik, ezért tiltják a címen kívüli megosztást.
2024. máj. 25. 10:13
8/28 anonim válasza:
Mi téglaban lakunk, de kb 6 éve osztozunk az alattunk lakóval.
Annyi, hogyha nála gond van akkor mindig rámír, hogy indítsam már újra a routert. Ha nem vagyunk itthon napokig, akkor így járt. De nem szokott problémát csinálni, addig használja a mobilnetet. (home office-ban van sokszor).
2024. máj. 25. 10:39
9/28 A kérdező kommentje:
8: Akkor nem vagyok egyedul ezzel az otletemmel.. :D
2024. máj. 25. 10:41
10/28 anonim válasza:
Ez 10000 eves otlet mar, regen a kabel tv-vel is csinaltak.
De attol hogy par helyen mukodik, a legtobb helyen elobb utobb a kozos lonak turos lessz a hata, es konfliktushoz vezet.
Annak idejen en is megosztottam probakeppen, 2 nap utan koszontem, de a par ezres sporolas nem eri meg ha cserebe hasznalhatatlan lesz a netem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!