Melyik az a kis "parancs", amit ha beírok a Chrome vizsgáló panelbe, akkor 10000-szer újratölti az oldalt? Neptun belépéshez kéne...
Közben meglett. F12:
maxtrynumber = 100000;setInterval(function(){docheck()},75);
Láttam én is ilyen próbálkozásokat, de még nem láttam rá bizonyítékot, hogy valóban működne.
Szerintem (akármilyen hülyék is voltak) volt annyi eszük a fejlesztőknek, hogy a terheléselosztó rendszer nem a klienstől kéri be, hányszor próbálkozott, vagy aki épp abban a pillanatban kérne, hanem inkább tárolja, melyik "session" mikor állt be a várósorba.
Amúgy meg pont az ilyen marhaságok miatt döglik meg minden évben a neptun.
Bírná a terhelést, nem ők méretezik félre, hanem minden második ember százezrével dobálja a requesteket, amikor ők úgy gondolták, hogy 25ezer hallgató másodpercenként nem ad többet százeezer requestnél. Erre meg jön Jancsi, és egymaga kiküld százezret.
#3 Én értelek titeket. A helyzet az, hogy bármit csinál az ember nem fogja bedobni, nem ismerek olyan imát, se varázslatot. A szerencsét meg nem ismeri a Neptun.
Ez csak gyenge próbálkozás részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!