Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha bekapcsolja a kamerát,...

Ha bekapcsolja a kamerát, akkor engem is lát?

Figyelt kérdés

Szóval, beszéltem valakivel messengeren hanghívásban, és mondta, hogy bekapcsolja a kamerát, mert mutatni akar valamit. Én meg elkezdtem dadogni, hogy most ne.....szóval, hülyén jöttem ki belőle. Azért nem akartam, mert éppen nem voltam naprakészen.

Ezért kérdezem, hogy ha bekapcsolta volna a kamerát, akkor látott volna engem is, vagy ahhoz nekem is be kellett volna kapcsolni a kamerát?

2024. ápr. 30. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
bekapcsolja a saját kameráját..
2024. ápr. 30. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Tegyél a kamera elé valamit. Egyik oldalán ragasztod, a többi részét szépen ráhajtogatod. Így véletlenül sem lehet gond...
2024. ápr. 30. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Ő nem tudja bekapcsolni a te kamerádat, viszont ha tapasztalatlan vagy ilyen dolgokban, akkor valóban előfordulhat hogy véletlenül rákattintasz valami ikonra amivel "live"-ba kerülsz :-)

A te esetedben a legjobb megoldás a legegyszerűbb, takard le a kamerát ragszalaggal (de lehetőleg úgy hogy a lencse ne érintkezzen a ragasztóréteggel) vagy vannak direkt erre a célra ilyen kis műanyag takaróvackocskák.

2024. ápr. 30. 21:36
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a tanácsot!

Nem tudom az számít-e, hogy nekem csak belső, (külső nincs) beépített kamerám van a laptopba, és sosincs bekapcsolva, nem szoktam használni?

2024. ápr. 30. 22:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Most láttam, hogy az illetőnek volt egy videó hibásan is felém. Na most nem tudom ilyenkor mi van, nem tudom engedélyezték e a kamerát. Nem használtam még ezeket sosem, azért nem vagyok képben, inkább írni szeretek. Egy biztos én nem láttam őt videó hívás közben.
2024. máj. 1. 00:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam, illetve a telo írta át, szóval videó hivasa volt felém.
2024. máj. 1. 00:54
 7/8 A kérdező kommentje:
A következő mondat is rossz. Szóval, nem ők engedélyezték e, hanem én?
2024. máj. 1. 00:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha laptop akkor a kamera mellett nagy valószínűséggel van egy visszajelző LED ami világít ha a kamera használatban van. Ezt leellenőrizheted a gyári Kamera alkalmazással.
2024. máj. 1. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!