Van olyan fedelzeti kamera ami ugy indul el hogy a kamerat mar alapbol bekapcsolja? Idosebb apam miatt lenne fontos.
Mar van egy de azt be kell rendesen kapcsolni minden indulaskor.
Linkelnel vagy leirnad a nevet
Eddig minden kamerám olyan volt hogy amint áramot kapott indult. A lényegi kérdés hogy a szivergyújtó gyújtás nélkül is megy-e vagy csak ha gyújtáson van az autó.
Amúgy most xiaomi yi-t használok. Egy éve vettem emagon. 16 ezer volt. És nagyon meg vagyok vele elégedve. Ezt merem ajánlani.
" Idősebb apám "
Hát erre nem gondoltunk volna.
Nekem is ilyen a kamerám. Mondjuk nekem nem a szivargyújtóba van dugva, mert nem szeretem az utastérben szanaszét lengedező kábeleket. A biztosítékdobozban kerestem gyújtásra aktív üres 12V-ot. Onnan húztam egy szálat és arra van rákötve. Ahogy gyújtást adok, egyből kapcsol a kamera. Gyújtáslevétel után, amíg akksiról bírja (pár perc) addig megy, utána lekapcsol. Minden automatikus, semmit nem kell kapcsolgatni, nincsenek szem előtt kábelek.
A kamera típusát leírhatnám, de mivel 8 éve vettem úgy se kapsz már ilyet. De szinte mindegyik így működik ahányat csak láttam eddig.
Ha állandó 12V-ra van kötve, akkor kell külön kapcsolgatni.
2.es haha nem veszem rossz neven mikozbe irtam en is megmosolygogtam de arra ertettem hogy nem fiatalos es nem is ert ezekhez semennyire
De kpszi hogy kiemelted
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!