Mi ez a sok kamu üzenet market placén?
Én már csak a Vaterán vagy Hardveraprón vagyok hajlandó vásárolni vagy hirdetni. De előbbin is rég óta lehet regisztráció nélkül vásárolni, egyszer volt, hogy leütöttek valamit és fel sem hívtak, aztán én meg nem fogok vevőt kergetni. Ahol nincs értékelési rendszer, vagy nem tudom megnyitni a másik profilját, hogy lássam mikor regisztrált, én azt kerülöm messze.
Vagy még a Facebook csoport tud okés lenni, mert látni, hogy mennyire aktív a csoportban, mióta tag, stb. Vagy Racing Bazár, Autóalkatrész.hu , ha autós cucc, itt sincs annyira sok troll. Csak mivel a Marketplace meg a Jófogás a két leglazább felület, így azokon ad és vesz nagyon sok ember, a többin lassabban történnek az események. Tehát amit a Vaterán megnéz 10 ember, azt a Jófogáson / Marketen megnézik 50-en. Csak mivel nem kenyérre kell, így inkább kivágom a lehetőséget, vagy a vevőt, mintsem hobbiérdeklődőkkel foglalkozzak vagy kamusokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!