Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Instagramon ez a névtelen...

Instagramon ez a névtelen üzenetes kérdez-felelekes dolog ez nem is névtelen?

Figyelt kérdés
Írtam egy kérdést xy-nak és azt válaszolta hogy Igen, XY (a saját insta fiókom). Az ember nem tudta csak úgy betippelni, hisz sok követője van és sokan írnak neki, és én is csak ritkán írok.

ápr. 5. 21:28
 1/4 anonim válasza:
Lehet hogy valami olyan specifikusat írtál ami csak rád jellemző
szept. 23. 20:44
 2/4 A kérdező kommentje:

#1 Az illető nem is ismert akkor annyira csak úgy látásból, és nem is beszéltem vele sokat. Annyit írtam hogy "miért anonim üzenetes cucc van?" vagy valami hasonló és akkor válasza az volt X (nevem), nem mondom meg.

Kicsit furcsa volt mert például más üzeneteknél például:ha véleményt kértek nem tudta kiről van szó mert ugye anonim a dolog. Szóval ez ezért volt furcsa, őszintén nem tudom most sem mi volt akkor.

szept. 23. 21:42
 3/4 anonim válasza:
Prémium állítólag felfedi a neveket-
szept. 24. 18:59
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 ahogy előző kommentekben is emlitettem az illető nem tudta ki kért véleményt egy anonim üzenetes dolognál hisz anonim és ez egyértelmű volt. Vagy például csak annyi hogy "vélemény (Tamás)" és akkor írja hogy több Tamást is ismerek, nem tudom melyik vagy (mert anonim). Szóval nem nagyon értem a dolgot.
okt. 2. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!