Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért kérik Instagramon...

Miért kérik Instagramon többen is kommentben hogy küldjem át a képet? Kinek/minek?

Figyelt kérdés

Kontextus: autókat fotózok, a képeim közül pedig naponta kirakok egyet az Insta oldalamra. Már nem az első és nem a második eset hogy random profilok odaírják hogy "Send pic". Azaz küldjem át a képet.

De minek? Ott van előttük, kint van a profilomon, nem látják? Nyilvános, hozzászólni is azért tudnak, így nyilván a képet is látják. Nem teljesen értem ezt a jelenséget. Ez valami spam?

2024. ápr. 2. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Valószinűleg azért mert az eredeti minőségben kellene nekik. Az insta lerontja valamennyire a minőséget.
2024. ápr. 2. 19:44
 2/2 A kérdező kommentje:
#1 És az mire kell nekik? Az én saját képeimet meg nem fogom odaadni random accountoknak, maximum olyanoknak akiket ismerek és tudom hogy nem visszaélésre vagy saját haszonszerzésre kell nekik.
2024. ápr. 2. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!