Hogyan keressek rá, hogy ne tünjek pedofilnak?
Saját szórakoztatásomra szoktam videókat csinálni, mert szeretek vágni és szeretek kutakodni a neten. Gyakran fel sem töltöm őket youtube-ra, csak magamnak megcsinálom.
Nemrégiben kitaláltam, hogy a pedofilíáról szeretnék csinálni egy kb 10-15 perces videót. Az, hogy milyen pszichológiai háttere van a dolognak, mivel kezelik, milyen történelmi háttere van a dolognak (pl az ókori Görögországban ez teljesen normális volt) azokat csak-csak kikeresem anélkül, hogy a google pedofilnak nézne, de engem az is érdekelne hogy a mai társadalomban a pedofilok milyen indokokkal validálják a gyerekek megrontását. De ha erre elkezdek rákeresni szerintem pedofilnak nézne a google. Ezt valahogy ki lehet kerülni?
Nem igazán látom a problémádat.
És mi van, ha a google annak néz?
"...szerintem pedofilnak nézne a google."
Nem csak a Google hanem az evvel foglalkozó bűnügyi részlege is felfigyel rád.
Van egyébként más böngésző, sőt keresőmotor is a Google termékeken kívül. (Firefox, Duckduckgo) De ha szigorúan tudományos szempontból érdeklődsz, az a mamutcégeket se kellene hogy érdekelje.
Például a Wikipédián is egész részletes szócikkel van, plusz manapság az egész online sajtó tele volt ezzel, mégsem zártak börtönbe egy országnyi riportert. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!