A Fidesz szavazók miért hiszik azt, hogy mind a 2,5-3 millió embert tartjuk pedofilnak?
De amikor kántáljuk azt hogy Pedofidesz.
Akkor miért veszik magukra sokan hogy ezt rájuk is értjük? Én kifejezetten Orbán Viktorra és a Fidesz belső körére utalok azzal, hogy pedofilmosdatók.
Valakik, valamiért megszavazzák újra es újra a fideszt, a fidesz folyamatos botrányai ellenére.
Jön a logikus következtetés,hogy akkor ezek a botrányok nagy valószínűséggel nem zavarják a fidesz híveit
( bocsánat szavazóit)
Akkor min, és miért is vannak felháborodva a fidesz "szavazók"?
Ha nem rájuk értitek, akkor írjátok ki nyíltan, hogy XY pedofil. Azt nem fogják magukra venni.
"De amikor kántáljuk azt hogy Pedofidesz."
Pont ez a baj, hogy "kántáljátok". A birkanyáj hozzátok képest egyéniség! 😕
Értelmesebb dologra nem futja?
Pont az ilyen beszólásokkal lökdösitek a bizonytalan választókat a FIDESZ felé. Aztán sírtok, hogy a "vidéki, alkoholista, proli, pedofil nyugdíjasok" szavazatai miatt megint ők nyertek...
Van 2 millió ember aki akkor is Orbán Viktorra szavazna, ha 1200 csecsemővel közösülne a Kossuth téren, majd véráldozattal idézné meg az Antikrisztust.
A maradék 1 millió az ami a kérdés.
Senki nem mondta hogy aki a fideszre szavaz az pedofil. Pedofideszeseknek azért nevezik a pedofideszes szavazóikat mert egy pedofil bűnrészes szabadon engedésénél még védték is a pedofideszt.
Egy sima címke ami a morális és erkölcsi hanyatlásukat tökéletesen szemlélteti. Nem nagyon olvastam hogy a fideszesek vizsgálatot követelnek, nem nagyon olvastam hogy a fideszesek felelősségre akarják vonni a pedofil bűnrészest szabadon bocsájtókat. A lemondás nem felelősségre vonás.
Ilyen erővel ha a gyilkos elhagyja a helyszínt már el se kell fogni a rendőröknek hiszen elhagyta a gyilkosság helyszínét. Persze azért fizessünk neki élete végéig kb havi 10 milliót mert lelépett a tetthelyről.
Hmmm.
Az ilyen kérdések kiírásával a FIDESZ-t támogatjátok. Nekem mindegy, mert nem szavaznék rájuk, de gondold végig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!