Ingyenes házhoz szállítás a temun kívül még hol van?
Ha ruhát akarsz, a shein jobb.
Minél többet veszel, annál olcsóbb, folyamatosan kuponozik, és 1 hét alatt itt van.
Én egyáltalán nem szeretem a kínai ruhát, sem Ali, wish stb, borzasztó mit küldenek.
Shein is kínai, de tényleg azt kapod, ami a képen van, figyelni kell a visszajelzéseket kép alatt.
App magyar. Legalábbis egy idő után nekem átvált.
Az első vásárlás házhozszállítás ingyenes.
Ha letöltöd az appot, onnantől kezdve jönnek az ajánlatok.
Ma ingyen szállít, ma +kedvezményt kapsz stbstb.
Ennél jobb ajánlatot szerintem sehol nem kapsz.
A fruugo, lightingintheboxhoz hasonlók meg átverések.
Sajnos ezekkel az a gond, hogy átverések és manipulációk tömegeit használják, csak hogy rávegyenek a vásárlásra. Olyan kereskedelmi tevékenységet végeznek az ilyen kínai oldalak, amiért az EU-ban szénné bírságolják a boltokat, de ott kínában gond nélkül megy. Ilyen a vásárlást sürgető trükk (már csak X darab maradt, még Y ember nézi rajtad kívül, nulláig visszaszámláló óra ami varázslatos módon másnap ugyanúgy újraindul), vagy a konkrét átverés (felárazás, az 1000 forint értékű terméket 2000 forintért árulják, és fölé van írva áthúzva, hogy 20-30 ezerről árazták le csak most csak neked, az árkülönbség miatt mindig 80-90%-os akciónak tűnik az ajánlat), amivel az a baj, hogy azt hiszed tényleg annyiba kerül mint amiről állítólag leárazták.
Emiatt az egyedi kedvezmény is hamis, hiszen nem létező eredeti árról akcióznak, az ingyenes szállítás is hamis, hiszen egyszerűen a termék árát növelik meg vele, és még az ingyenes termék is hamis, mert ott csak szállítási díjat kérnek mert a termék árát szállításinak tüntetik fel.
Jobban jársz, ha elmész egy kínai boltba, és van lehetőséged megnézni, felpróbálni a ruhákat vásárlás előtt. A kínai mérettáblázat eleve eltérő, a ruhák szabása és minősége véletlenül sem azonos a termékfotókkal, és ha megvetted vakon majd nem jó, akkor így jártál. Saját költségen tízszeres áron visszaküldheted.
#16 pont nem érdekel milyen a marketing, ha különb ruhát vásárolok pl a Sheinen, fele annyiért mint egy kínai üzletben.
Egyébként EU raktárról dolgozik nem véletlenül ér ide pár nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!