Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ingyenes házhoz szállítás a...

Hosszúhajú kérdése:

Ingyenes házhoz szállítás a temun kívül még hol van?

Figyelt kérdés
csak a temut tudom, további olyan lehetőségek érdekelnek, ahol a szállítás ingyenes. nem olykor-olykor, meg csak ezt vagy azt, meg nem x összeg felett, hanem egyszerűen ingyenes és kész. lehet ez kaja is, nem kaja is ( hanem általános mint pl temu )

márc. 22. 02:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9. Van ingyenes szállítás a temun. És ha sokszor figyeled állandóan változnak az árak és időnként megjelenik valami iszonyúval jól lehetőség, csak résen kell lenni.
márc. 22. 17:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha ruhát akarsz, a shein jobb.

Minél többet veszel, annál olcsóbb, folyamatosan kuponozik, és 1 hét alatt itt van.

Én egyáltalán nem szeretem a kínai ruhát, sem Ali, wish stb, borzasztó mit küldenek.

Shein is kínai, de tényleg azt kapod, ami a képen van, figyelni kell a visszajelzéseket kép alatt.

márc. 22. 21:12
 13/18 A kérdező kommentje:
12 igen, de úgy láttam ott is van egy minimum vásárlási ár, ahhoz hogy ingyen jöjjenek, én meg nem tudok 10 ezer meg ilyenek felett vásárolni. meg csak angol van . beszélek kb alap fölött picivel - de én régimódi vagyok és nagyon elolvasom az apróbetűs jogi szövegeket is - és azért ennyire nem bízom az angolomban. de amúgy az ötlet tényleg jó!
márc. 23. 00:27
 14/18 anonim ***** válasza:

App magyar. Legalábbis egy idő után nekem átvált.

Az első vásárlás házhozszállítás ingyenes.

Ha letöltöd az appot, onnantől kezdve jönnek az ajánlatok.

Ma ingyen szállít, ma +kedvezményt kapsz stbstb.

Ennél jobb ajánlatot szerintem sehol nem kapsz.

A fruugo, lightingintheboxhoz hasonlók meg átverések.

márc. 23. 09:45
 15/18 A kérdező kommentje:
14. wow! a telómon nincs net - direkt, hogy nyugi legyen - de laptopra le lehet tölteni?
márc. 23. 19:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Sajnos ezekkel az a gond, hogy átverések és manipulációk tömegeit használják, csak hogy rávegyenek a vásárlásra. Olyan kereskedelmi tevékenységet végeznek az ilyen kínai oldalak, amiért az EU-ban szénné bírságolják a boltokat, de ott kínában gond nélkül megy. Ilyen a vásárlást sürgető trükk (már csak X darab maradt, még Y ember nézi rajtad kívül, nulláig visszaszámláló óra ami varázslatos módon másnap ugyanúgy újraindul), vagy a konkrét átverés (felárazás, az 1000 forint értékű terméket 2000 forintért árulják, és fölé van írva áthúzva, hogy 20-30 ezerről árazták le csak most csak neked, az árkülönbség miatt mindig 80-90%-os akciónak tűnik az ajánlat), amivel az a baj, hogy azt hiszed tényleg annyiba kerül mint amiről állítólag leárazták.

Emiatt az egyedi kedvezmény is hamis, hiszen nem létező eredeti árról akcióznak, az ingyenes szállítás is hamis, hiszen egyszerűen a termék árát növelik meg vele, és még az ingyenes termék is hamis, mert ott csak szállítási díjat kérnek mert a termék árát szállításinak tüntetik fel.

Jobban jársz, ha elmész egy kínai boltba, és van lehetőséged megnézni, felpróbálni a ruhákat vásárlás előtt. A kínai mérettáblázat eleve eltérő, a ruhák szabása és minősége véletlenül sem azonos a termékfotókkal, és ha megvetted vakon majd nem jó, akkor így jártál. Saját költségen tízszeres áron visszaküldheted.

márc. 23. 20:08
 17/18 anonim ***** válasza:
47%

#16 pont nem érdekel milyen a marketing, ha különb ruhát vásárolok pl a Sheinen, fele annyiért mint egy kínai üzletben.

Egyébként EU raktárról dolgozik nem véletlenül ér ide pár nap alatt.

márc. 23. 20:47
 18/18 A kérdező kommentje:
16. tudom hogy valós dolgokat írsz! de ez azokra az emberekre hat akik nem tudatosak. nekem valóban szükségem van pár hosszú ujjúra mert szó szerint szinte nem tudok mit felvenni - híztam a gyógyszerek miatt. én nem úgy nézem, hogy ó, ez most le van árazva, én olyan dolgokat veszek aminek az ára akárhogy nézzük olcsó. rendeltem 900 forintos hosszú ujjúakat végül. ma látom mennyi ugyanaz a hosszú ujjú. hát 2100. és látom hogy a másik amit rendeltem csak abban a színben 950, a másik színű 3700. rettentő tudatos vagyok, nem dőlök be az áthúzott címkének csak olyat veszek ami mindenféle áthúzás nélkül is adja magát hogy olcsó. tudom, most jön az hogy a minőség. a válaszom az hogy soha életemben nem volt arra pénzem hogy ne a kínaiba vásároljak, és évek óta hordott dolgaim vannak - van amit 21 éve vettem!!!! a személyesen elmenni a kínaiba az sajnos nagyon más. voltam, járok sokat. de sose sehol nem láttam pl hosszú ujjút 900-1000 környékén mostanában. az anyaga poliészter - tudom - ezer cuccom van abból, jó tartósan bírják. a netes vásárlás ötlete pont onnan indult el, hogy még a személyes bolt is drága volt néha. tudok varrni, bár nem vagyok varrónő, sok ruhámat én magam varrtam mert úgy olcsóbb. de már az anyag is drága. kicsit nagyobbat rendeltem, ha nagy, pár perc alatt be tudok venni. ha hosszú fel tudom hajtani, ha kicsi, még ki is tudok engedni amennyit az anyag enged. ha túl snassz, van sok csipkém, tudom diy-olni kreatívan - ettől nem félek. ha picit sérült - simán meg tudom varrni ( ha egy komplett ruhát meg tudok varrni ne fog gondot okozni pár öltés. :) )
márc. 23. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!