Ingyenes RAM házhoz szállítás az amazonon?
Igazából a téma nem teljesen ide illik de mivel RAMokat vennék ezért ide is elmegy. Az amazonon néztem memóriákat és felfigyeltem arra, hogy ingyenes szállítással vannak.
Nem használtan venném őket az amazonon keresztül, hanem egyenesen az amazontól. Tényleg ingyenes lenne a szállítás Magyarországra? Bocs, ha hülye vagyok :)
Az amerikai amazon pont hogy szállít, az európai amazon oldalak nem szállítanak.
A posta természetesen csak Amerikán belül ingyenes, Magyarországra nem. (Plusz ahogy a kollega is említette, ÁFA, VÁM.)
"Az amerikai amazon pont hogy szállít, az európai amazon oldalak nem szállítanak. "
En mar rendeltem .co.uk-rol elektronikai cikket, de meg soha nem sikerult ilyensmit az amcsirol rendelni, talan akkor irja ki, amikor elkuldened a megrendelest a magyar cimet kivalasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!