Ingyenes házhoz szállítás a temun kívül még hol van?
Valahol azért szomorú, hogy az átlagember az aktuálisan hypolt oldalon kívül mást nem ismer.
Ott van pl az Aliexpress, ott is elérhető az ingyenes szállítás.
Miért számít, hogy ingyenes a szállítás? Egyszerű pszichológiai trükk valamit ingyen adni, aminek az árát átcsoportosítják másba.
Például:
- 1000 forint a termék + 500 a szállítás = két dolgot fizetsz, nem tűnik kedvezőnek (1500-at fizetsz)
- 1500 forint a termék + ingyenes a szállítás = kedvezménynek fogod fel (1500-at fizetsz)
- ajándék termék csak egy kis szállítási díjat kell fizetni = akkor is megveszed ha nem érdekel (1500-at fizetsz)
A vége mindnek ugyanaz, mégis három különböző ingert váltott ki.
Totál mindig ingyenes lehet a temu és Ali.
A minőség, a szállítás is olyan.
Látom átment túl személyesbe a válaszok egy része ezért írok egy-két dolgot magamról
Borderline személyiségzavar kényszerbetegség adhd és autizmus miatt le vagyok százalékolva havi 27000 ft-ból élek a nyugdíjas szüleim segítenek hogy egyáltalán élni tudjak. Már 36 munkahelyről kirúgtak így merült fel az orvosaimban hogy jobb lenne ha leszázalékolnának. Ennyit a pénzügyekről szerintem ezzel elmondtam mindent. Ami pedig a dolog kínai oldalát illeti van olyan felsőm amit kereken 21 éve hordók és kínai. Arról nem beszélve hogy az összes létező ruhámat kínaiból szoktam venni és mindegyiket hosszú évek óta használom. Volt olyan plázás nyári ruhám amit a szüleimtől kaptam és fele annyi ideig nem bírta mint a kínai. Hát ennyi. Tök egyértelmű hogy miért rendelek kínait hogy miért fontos hogy olcsó legyen és miért fontos hogy ne legyen szállítási díj.
Nincs ingyenes szállítás, senki nem fogja neked kínából repülővel tök ingyen behozni a világ másik oldalára az árut. A szállítási költséget hozzáadják a termék árához, és akkor is kifizeted a végén, ha nulla forintként van feltüntetve. Nincs jelentősége, hogy a ruha árához adják ezt a költséget, vagy külön tüntetik fel, mert nem lesz ettől olcsóbb.
A fast fashion világában ma már nem veszel tartós ruhaneműt sem, mert a silány minőség miatt is olcsó, nem csak azért mert rabszolgák és gyerekmunkások gyártják le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!