Skyshowtime-n miért ilyen kevés a tartalom?
Netflix-n, HBO MAX-n, Disney+-n, Prime Video-n, SCREAM-n sokkal több ilyen kategóriájú filmek vannak mint a Skyshowtime-n, nem tudom mért ilyen kevés a tartalom pedig egy nagy stúdió filmeknek is fent kellene lennie.
Nyisd ki a szemed című film is horrorok között van pedig az nem az, de telon nézem meg böngészőn több találat jön be mint a gépen nézem meg böngészőben.
#10 Tiszta hülyeségeket mondasz ember, ha biztonságos torrent klienseket használsz akkor nincs semmi kártevő, streaming-n jó nagy százaléka nincs fent mint a torrenten fent van. Egész nap azért nem kell a gépednek menni elég mikkor használod.
Látszik hogy nagyon lusta ember vagy, ilyen emberek meg érdemlik hogy mindig is fizessenek minél többet.
Netflix, MAX, stb streaming sok filmeket letöröl, de már olyannal is találkoztam hogy egyik nap még volt magyar szinkron hozzá de másnap már nem volt.
Inkább vettem csomó terrás SSD-t HDD-t és egy 1TB SD kártyát és nem kell minden honnapban előfizetni és te kezeled a filmeket nem egy streaming, de van NAS, PLEX, KODI és bárhol elérhetők a filmek.
Meg ott vannak a online filmes oldalak és jó minőségűek is vannak és reklámblokkolóval nincsenek reklámok.
Ez már tényleg durva, de aki ezek után tényleg ennyire buta hogy ezekre szórja el a pénzét az meg is érdemli, egy fórumon valaki 200 ezret el költ ilyen oldalakra.
De amíg az ingyenes, online megosztókon elérhető sorozatok majdnem biztosan csak szinkronnal érhetők el, addig a streamingen választható feliratosan is. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom, személy szerint én utálom a szinkront, olyannal pedig még nem találkoztam, hogy eltűnik egyik napról a másikra streamingről. Ha el is tűnik egy műsor, szokott lenni kiírva az adatlapján figyelmeztetés vagy minek nevezzem, hogy meddig elérhető.
Emellett azt se szabad elfelejteni, hogy nem mindenkinek van torrent fiókja, hogy kedvére letöltögessen bármit- ami aztán lehet, nem is fog tetszeni az illetőnek, így várt egy csomó időt, amíg lejött vmi, amit aztán törölhet is le néhány perc nézés után.
De mindenki úgy nézi filmeket, sorozatokat ahogy akar, én a streaminget részesítem előnyben. (meg a fanfordításokat olyan sorozatoknál amiknek igen szűk a célközönsége)
Az egyik magyar Youtube csatorna tavaly kielemezte a filmes streamingpiacot, az ebben elhangzottak alapján semmi meglepő nincs a jelenlegi áremelési hullámban. (Ettől persze még az elreklámosított csomagok bevezetése ugyanakkora nonszensz ökörség.)
Kérdező oké igen buta vagyok meg lusta stb, mert előfizetek? Vagy épp te vagy a buta mert reklámozod itt, hogy illegálisan szerzel be tartalmakat? Buzdítasz rá embereket.. Tudod miért kaszálnak el például sok sorozatot amit lehet te is néznél? Na miért? Mert nem térül meg a forgatási költség.. Na és miért? Ja hogy ingyen kéne minden. Torrentezzetek csak minél többen és még kevesebb minőségi sorozat meg film lesz, hajrá :D
Másfelöl meg ingyen van? Neeem semmi nincs ingyen az adataiddal fizetsz érte. Szerinted a nagyobb torrentoldalaknak miből van a legnagyobb bevétele? Hát nem a reklámokból, mivel a torrentezők 90%-a adblockert is használ.. Szépen kereskednek az adataiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!