Skyshowtime-n miért ilyen kevés a tartalom?
Netflix-n, HBO MAX-n, Disney+-n, Prime Video-n, SCREAM-n sokkal több ilyen kategóriájú filmek vannak mint a Skyshowtime-n, nem tudom mért ilyen kevés a tartalom pedig egy nagy stúdió filmeknek is fent kellene lennie.
Nyisd ki a szemed című film is horrorok között van pedig az nem az, de telon nézem meg böngészőn több találat jön be mint a gépen nézem meg böngészőben.
Disney+ megint drágulni fog, a Netflix is ismét.
De már nem maradhat ki a sorból a YouTube Prémium sem.
Közbe meg kezdik bevezetni a fiókmegosztásokat is.
Meg sok reklámot is akarnak bevezetni.
Szerintem nem azért fizet az ember hogy reklámokat nézzen, plusz ha nem akar reklámokat sokkal többet kell fizetni mint eddig, plusz nem lehet csak úgy megosztani a fiókokat mint eddig.
Ha már fizetünk értük elvárná az ember minden fent legyen és ne töröljék le a filmeket zenéket stb, a Spotify is törölt már le albumokat.
Szerintem ez az egész tv csatornák irányába fog menni, eddig mindent csinálhatunk és kényelmet adott de most már bekeményítenek.
Olvasom a fórum kommenteket is hát kezdenek az emberek mérgesek lenni.
Online filmeket meg torrenten meg minden fent van és ingyenesen, meg tudsz csinálni magadnak olcsóbban streamingplatformot kell NAS, vagy PC, Pley, Universal Media Server, Kodi, VLC, és az egész lakásba is tudod nézni vagy bárhol, de ha nem akarsz mobile internetet fogyasztani akkor a kell 1TB SD kártya, és nem kerül havi díjba és nem törölget le neked senki semmit mert te tárolód nem másé.
#4: „...Meg sok reklámot is akarnak bevezetni.”
A szórakoztatóipar imádja időről időre tökön lőni magát. A kercsatornák gyakorlatilag élvezhetetlenné tették a filmnézést a sok reklámblokkal, ezért még a többéves filmeket is megérte letorrentezni és úgy nézni. Aztán mikor megjelentek a jóárasított stream szolgáltatók, hirtelen úgy tűnt hogy jó és legális irányba haladnak a dolgok, na ezeket az eredményeket fogják most lenullázni és elijeszteni a becsületes előfizetőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!