Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok belépni a Facebookra...

Nem tudok belépni a Facebookra? SOS!

Figyelt kérdés
Mai nap volt ez a nagy kimaradás 4 órától kezdve, elvileg egy-két órája működik újra. De engem továbbra sem enged be. Kijelentkeztetett mindenhonnan, és amikor most be akarok lépni akkor kétfaktoros azonosítást kér. Ezen nem tudok továbbhaladni, mert; kéri, hogy nézzem meg az értesítéseimet egy bejelentkezett munkameneten, de mivel mindenhonnan kijelentkeztetett a rendszer, nem tudom megerősíteni. A másik módszer az SMS-ben kapott kód, amire ezt a hibát írja: "Egy bizonyos időn belül csak korlátozott számú alkalommal lehet biztonsági kódot kérni. Ezt a korlátozást a biztonságod érdekében vezettük be. Ha segítségre van szükséged a fiókod megnyitásához, tájékozódj részletesebben, vagy próbáld meg újra később." Többször megpróbáltam a kimaradás alatt kódot kérni, valószínűleg ezért. Mivel ennyi opcióm van és másképpen nem tudom magamat azonosítani, mikor kaphatok újra SMS-kódot? Vagy hol tudnék gyorsan egyeztetni egy Facebook-munkatárssal? Sürgősen használnom kellene a Facebook fiókomat!

2024. márc. 5. 19:50
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Vannak már fejlemények? Nálam továbbra sem küldi ki a SMS-t, amiben a kódot kellene megkapjam a továbbhaladáshoz.
2024. márc. 6. 23:23
 32/36 anonim ***** válasza:
Amikor beállítottad a kétfaktoros hitelesítést nem töltötted le a visszaállítási kódokat? 10db kód a kétfaktoros hitelesítés kiváltására szolgál. Ha volna akkor most azt kellene használni.
2024. márc. 7. 19:00
 33/36 A kérdező kommentje:
Nagyon régen állítottam már be azt, de úgy emlékszem, nem kaptam kódokat akkor.
2024. márc. 8. 13:22
 34/36 anonim ***** válasza:
Nem SMS kódot küld, hanem a mobilod fészére küld egy hatjegyű kódot, amit be kell írját a gépeden.
2024. márc. 8. 13:37
 35/36 A kérdező kommentje:
Nem, de onnan is meg lehet erősíteni a bejelentkezést. Ahogyan írtam, mindenhol ki vagyok jelentkezve, azt az értesítést amit a fiókomban kapok, azt kívülről nem tudom elérni.
2024. márc. 9. 01:56
 36/36 anonim ***** válasza:

Sikerült?

Én újból megpróbálkoztam és kaptam kódot azonnal WhatsAppon!

2024. márc. 13. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!