Nem tudok belépni a Facebookra? SOS!
Figyelt kérdés
Mai nap volt ez a nagy kimaradás 4 órától kezdve, elvileg egy-két órája működik újra. De engem továbbra sem enged be. Kijelentkeztetett mindenhonnan, és amikor most be akarok lépni akkor kétfaktoros azonosítást kér. Ezen nem tudok továbbhaladni, mert; kéri, hogy nézzem meg az értesítéseimet egy bejelentkezett munkameneten, de mivel mindenhonnan kijelentkeztetett a rendszer, nem tudom megerősíteni. A másik módszer az SMS-ben kapott kód, amire ezt a hibát írja: "Egy bizonyos időn belül csak korlátozott számú alkalommal lehet biztonsági kódot kérni. Ezt a korlátozást a biztonságod érdekében vezettük be. Ha segítségre van szükséged a fiókod megnyitásához, tájékozódj részletesebben, vagy próbáld meg újra később." Többször megpróbáltam a kimaradás alatt kódot kérni, valószínűleg ezért. Mivel ennyi opcióm van és másképpen nem tudom magamat azonosítani, mikor kaphatok újra SMS-kódot? Vagy hol tudnék gyorsan egyeztetni egy Facebook-munkatárssal? Sürgősen használnom kellene a Facebook fiókomat!2024. márc. 5. 19:50
11/36 anonim válasza:
"vagy próbáld meg újra később"
Ezen mit nem fogsz fel?
12/36 A kérdező kommentje:
11-es, Minden szolgáltatás ezt írja nyugtatásképp. Még jó, hogy megkérdeztem hogy "mikor kaphatok újra SMS-kódot?", de akkor nem olvastad el figyelmesen.
2024. márc. 5. 20:01
13/36 anonim válasza:
Minden felületen két faktorost kér?
Gépen, appban, böngészőben?
14/36 A kérdező kommentje:
13-as, igen, persze. Ezért kétfaktoros.
2024. márc. 5. 20:02
15/36 anonim válasza:
Írd le a Pí abszolút pontos értékét egy füzetbe. Utána már sikerülni fog a belépés is. 😁
16/36 A kérdező kommentje:
Nos, tudja tehát valaki, hogyan juthatnék vissza minél hamarabb a fiókomba?
2024. márc. 5. 20:20
18/36 anonim válasza:
Én is "elszórakoztam" vele vagy fél órát.
Végül valahogy sikerült belépnem.
19/36 anonim válasza:
Az a poén, hogy már februárban is volt ugyanez a szitu.
Egyre szarabb az egész.
Sikerült belépned azóta?
20/36 A kérdező kommentje:
18-as, de hogyan?
2024. márc. 5. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!