Mai nap volt ez a nagy kimaradás 4 órától kezdve, elvileg egy-két órája működik újra. De engem továbbra sem enged be. Kijelentkeztetett mindenhonnan, és amikor most be akarok lépni akkor kétfaktoros azonosítást kér. Ezen nem tudok továbbhaladni, mert; kéri, hogy nézzem meg az értesítéseimet egy bejelentkezett munkameneten, de mivel mindenhonnan kijelentkeztetett a rendszer, nem tudom megerősíteni. A másik módszer az SMS-ben kapott kód, amire ezt a hibát írja: "Egy bizonyos időn belül csak korlátozott számú alkalommal lehet biztonsági kódot kérni. Ezt a korlátozást a biztonságod érdekében vezettük be. Ha segítségre van szükséged a fiókod megnyitásához, tájékozódj részletesebben, vagy próbáld meg újra később." Többször megpróbáltam a kimaradás alatt kódot kérni, valószínűleg ezért. Mivel ennyi opcióm van és másképpen nem tudom magamat azonosítani, mikor kaphatok újra SMS-kódot? Vagy hol tudnék gyorsan egyeztetni egy Facebook-munkatárssal? Sürgősen használnom kellene a Facebook fiókomat!
19, Nem, sajnos nem sikerült még. Még mindig nem tudok új kódot kérni.
márc. 5. 21:00
22/36 anonim válasza:
Az fasza... és ha mondjuk csinálnál egy új fiókot új email címmel, mindennel?
Próbáld meg!
Ha úgy sem sikerül, akkor oltári nagy gebasz van a META-val!
Amióta ez a korcs cég vette át a facebook-ot és az Instát, egyre szarabb a szolgáltatás.
márc. 5. 21:17
23/36 anonim válasza:
"vette át "
Semmiféle átadás-átvétel nem volt. Ha meg az ostoba júzer össze-vissza igényelget kódokat feleslegesen, nem a meta hibája.
márc. 5. 21:19
24/36 anonim válasza:
Tarthattad volna meg a véleményed!
Erre az alpári kommentedre senki nem volt kíváncsi!
Az ostobaság téged jellemez, hogy így lereagálsz másokat!
Ezzel magad minősítetted!
márc. 5. 21:23
25/36 A kérdező kommentje:
22, a Meta az a Facebook csoport új neve. Új fiókot csinálni értelmetlen, van egy jól működő fiókom, ami már több mint 10 éve regisztrálva van. Nem fogom elölről kezdeni az egészet. Csak a 2FA miatt nem tudok belépni.
23, nem ostoba vagyok, hanem csak aggódó. A kódok nem érkeztek meg, de ki sem mentek. Ezért nem tudom, miért léptem át a korlátot. Még mindig nem tudok belépni.
márc. 5. 21:25
26/36 anonim válasza:
Remélem mihamarabb sikerrel jársz és be tudsz újra lépni.
Ha nem ma, talán holnap már minden rendben lesz.
márc. 5. 21:29
27/36 anonim válasza:
Detto ugyanez. Nem kuldd ki smst kodot.. nem enged be
márc. 6. 02:13
28/36 anonim válasza:
Még mindig nem megy... Nem kapok kódot.
márc. 6. 08:58
29/36 anonim válasza:
Sosem írtam még ide, de ugyanígy jártam, valószínűleg, mert túl gyakran próbáltam sms-ben kódot kérni a belépéshez. A Fb-ot ráadásul munkára használom elsősorban (a messengert is), így rém kellemetlen. A legbosszantóbb, hogy nem írnak intervallumot, hogy mennyi idő próbáljunk újra belépni, nem írnak email-t sem, mint a felfüggesztett fiókok esetén. Átnéztem a teljes Meta szabályzatot és nem találtam semmit. Első körben a 24 órás büntetésre tippelek, (a rossz jelszó után ez jár), úgyhogy estig várni kell.
márc. 6. 09:58
30/36 anonim válasza:
Több embert megkérdeztem, és akik be tudtak lépni,azoknál nincs bekapcsolva a kétfaktoros hitelesítés. Talán összefüggés lehet , akiknél be van kapcsolva,azok nem tudnak bejelentkezélni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!