1/14 A kérdező kommentje:
Vagy csak a messengert és az emailt?
márc. 2. 15:26
2/14 anonim válasza:
Azt nem tudom! Mert én 46 éves vagyok. Viszont én Messengert használok! És van freemail-es e-mail cimem is, de nem használom freemailt.
3/14 anonim válasza:
Használ bárki is freemailt, kortol függetlenül?
4/14 anonim válasza:
#3, a férjem 38 éves és freemailes a fő email címe. Egy-két embert ismerek még, aki tényleg aktívan használja.
5/14 anonim válasza:
Nekem is van aktív fiókom amit másodlagosként használok a fő e-mail címem az gmail, bár közel sem vagyok 20 on éves... 30/f😃
7/14 anonim válasza:
Mióta létezik a gmail, azt használom emailezésre. 33.
8/14 anonim válasza:
Én még használom. Régen mindenhova azzal regisztráltam. Gmailem is van, mert kellett korábban az okostelefonhoz.
Nem értem miért kell manapság már azért is leszólni valakit, hogy milyen levelezőrendszert használ. Kit érdekel?
29N
9/14 anonim válasza:
2014-2015-ig az volt a fő e-mail címem, de akkoriban valahogy felkerültem olyan spam listá(k)ra, ahonnan a napi több tucat spamet sehogy sem tudtam kezelni. Azóta a korábban csak tartaléknak regisztrált gmail címemet használom. A freemail is megvan még, át is irányítom a forgalmát - szerencsére a spam áradat nem jön át. :)
31/F
10/14 anonim válasza:
Szerintem azt sem tudják, mi is az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!