Valóban így kéne éreznem huszonévesen?
Nem értem mi a gond ha te így jól érzed magad?
Ez a te életed, az meg az övék
Szerintem egyik sem megfelelő hozzáállás.
A húszas évek alapvetően a lehetőségekről szólnak és ebbe nyilván beletartozik az is, hogy van lehetőséged szórakozni és kibontakozni. De a többség ilyenkor hozza meg azokat a döntéseket, amiket aztán egy életen át visel, szóval érdemes egy építkezési, befektetési szakaszként tekinteni rá, ami hosszabb távon térül meg. Szóval persze, buli meg minden, de azért érdemes észnél lenni. Mikor az ember fiatal, még nem érzi annak a súlyát, hogy milyen lesz egy elrontott életben egy elrontott testtel megöregedni.
Ki mondta hogy "így kéne"? Mindenki más de vannak akik bizonyos dolgokban jobban hasonlítanak vagy jobban térnek el. Semmi baj nincsen azokkal akik ugy éreznek mint te.
Ami számít hogy te így boldog vagy e.
Mondom ezt úgy, hogy én is inkább az introvertalt személyiség típusokhoz tartozom, de a munkámból es a magánéletemből fakadóan szociálisabb életét élek, amire néha ra kell pihennem, de én igy is boldog vagyok.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!