Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A retek youtube-nak lehet...

A retek youtube-nak lehet valahogy blokkolni a reklájait?

Figyelt kérdés

Alapjába véve nem vagyok ellene a reklámoknak, de a jelenlegi állapot inkább gusztustalan, mint célravezető.

A korábbi stratégia, hogy időnként beugrott egy-egy perc reklám, ok volt.

Most bele akartam lapozi párszor egy kb. 20 perces videóba, hogy érdemes-e megnézni, minden egyes alkalommak jön 2 valami bárgyú reklám, egyik nem átugorható, másik pár mp után.

Most kb. ez kinek jó? A megosztónak nem, mert becsuktam, annak ellenére, hogy érdekes lett volna. A youtube talán kap valami lét valakitől, aki semmit nem profitál, mert egyrészt nem jutott el a tudatalattimig sem, hogy mit ara rámtukmálni, másrészt ha hanggal ment volna és tudatosul, na akkor tuti hogy nem veszem meg a szarját, ha már szívat.

Van valami módszer azon kívül, hogy nem fizetek elő és nem nyitom meg?

2024. febr. 14. 20:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%

Google chrom -> bővítmények -> TubeBlock

Ingyenes és folyamat frissítik.

2024. febr. 19. 11:44
 12/20 anonim ***** válasza:
26%

+1 Az Ublock originre. Egyetlen nap volt mikor nem tudtam videót indítani, mert valami rés lett a pajzson, de hamar megoldották, ezt leszámítva hónapok óta tökéletesen működik és ingyenes.

Amit semmiképpen nem javaslok az az előfizetés prémiumra, ez már csak elvi kérdés is, nem kell bedőlni annak a dumának hogy "jaj hát szegényeknek fen kell tartani a sávot meg a tárhelyet", dollár milliárdos bevételű gigacégről beszélünk, konkrétan a retek Google vásárolta fel és korcsosította el így a YT-ot. Érdekes, anno semmi reklám nem volt, mégis fenn tudták tartani magukat. Aztán csak szöveges, videó alján megjelenő reklámok voltak, aztán 1 reklám videó előtt, aztán 2, aztán előtte és utána, aztán közben is, aztán már bezárni se tudod, és most már az Adblokkereket is üldözik kémszoftverekkel és tiltják a lejátszást (ami szembe megy a GDPR szabályozással is, csak úgy mellesleg). De mondom szerencsére a Ublock Origin naponta frissíti a kódot így folyamatosan hatékonyan blokkolja az összes reklámot INGYEN. Ők bezzeg adományt sem fogadnak el, pedig nekik előbb fizettem volna mint a hányadék kapzsi YT-nak. SENKI ne fizessen egy fillért se nekik!

2024. febr. 24. 00:18
 13/20 anonim ***** válasza:
46%
12 a google másfél évvel a youtube indulása előtt vettem meg őket, tehát azt mondani hogy a google tette tönkre elég nagy butaság. régen is volt reklám, mindig is volt. egyáltalán van minimális fogalmad hogy mekkora a youtube, fel tudod egyáltalán fogni hogy mennyi helyet és sávszélességet használ el az összes videó? fingod sincs róla. nagyon remélem hogy az összes olyan prolit mint te kitiltják az oldalról, én pedig inkább kétszer is előfizetek prémiumra ha a magadfajtákat kidobják :)
2024. febr. 24. 00:51
 14/20 anonim ***** válasza:
26%
#13 Helyes, fizessél. A te pénzed, ha önként odaadod dollármilliárdos nyereségű gigavállalatoknak, egészségedre, te dolgod. Boldogítson a tudat hogy egy kicsivel hozzájárultál valami milliárdos tetű legújabb magángépéhez vagy Lamborghinijéhez. Én maradok annál a verziónál, hogy nem fogok fizetni egy ingyenes szolgáltatásért csak azért mert nekik az Isten pénze nem elég.
2024. febr. 24. 01:21
 15/20 anonim ***** válasza:
#14 biztos abból a pár száz forintból fognak venni magángépet venni xD gondolom fogalmad sincs hogy mire megy a prémium, mert nem néztél utána. a bevétel nagyrésze a tartalomgyártóknak megy és nem magának a youtubenak ;) én pedig szívesen támogatom a tartalomgyártókat ;)
2024. febr. 24. 02:12
 16/20 A kérdező kommentje:

"biztos abból a pár száz forintból fognak venni magángépet venni xD"

Ja, tehát egyedül te fizetsz elő? Mire alapozod ezt?

Ha meg nem így van, akkor sokszor pár száz az már sok.

Ha nekem minden magyaroszágon élő ember csak 3 forintot adna évente (ennyi még a csövesnek is van), nem kellene dolgoznom, és kicsit jobban is élnék mint most.

2024. febr. 25. 14:13
 17/20 anonim ***** válasza:
47%
#16 igazából az sem érdekel, ha ebből gazdagodnak meg ;) engem jobban érdekel, hogy támogatom azokat akiket nézek ;)
2024. febr. 26. 03:18
 18/20 A kérdező kommentje:

"hogy támogatom azokat akiket nézek ;)"

Azokat én is szívesen támogatom. De szerintem pont ők kapnak a legkevesebbet belőle.

Ez pont olyan, mint a német kötelező tv-rádió adó. Fenntartanak belőle pár olyan tv és rádióadót, amit akkor sem néznék, ha fizetnének érte, azok meg nem kapnak belőle semmit, akiket még az autóban is hallgatok.

Vagy mint a segélyszervezetek. Jönnek azzal, hogy támogasd a beteg gyerekeket, aztán 80%-át lenyúlják a saját fenntartásukra.

2024. febr. 26. 09:32
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

#18-nak tökéletesen igaza van.

Egyszer Radics Peti levezette valami kretén kommentelőnek, hogy pontosan mennyi pénzt kap egy megtekintésért.

2024. febr. 26. 15:50
 20/20 anonim ***** válasza:
47%

#18 "De szerintem pont ők kapnak a legkevesebbet belőle."

nagyon tévedsz ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Rh5hL47z2us

Ezt is elolvashatod: [link]

2024. febr. 27. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!