Mi a véleményetek Pokimane-ről ?
Külföldi "commentary" csatornáknál szoktam látni, hogy róla beszélnek ha épp van megint valami f*szság amit csinált. Engem g*cire f*lbasz, hogy hogy lehet egy ekkora idiótának ennyi idióta rajongója. Többsége valszeg élettelen szűz felnőttek, akik abban a tévhitben élnek, hogy esélyük lehet nála, csak mert donatelnek. Rengeteget lehetne még írni a csajról meg az agyhalott rajongóriól, de most a legújabb f*szságára akarok kitérni. Egy live-ból klippelt jelenetben beolt egy gyereket, hogy a videókhoz amiket csinál (fortnite válogatások asszem) más ilyen csatornáktól lopja a jeleneteket. Ilyet mond, hogy "sajnálom, hogy olyan sok idődbe telik xy csatornáról kivágod a klippeket és összerakod premierben, úgy sajnálom" kib*szott flegma fejjel. MIKÖZBEN AZ Ő STREAMJEI IS ABBÓL ÁLLNAK KONKRÉTAN, HOGY YOUTUBE VIDEÓKAT NÉZ, és tömi azt a ronda fejét meg a kajáit mutogatja a kamerába... hogy lehet valaki ekkora világi balf*sz? Szerintem saját maga is tudja, hogy csak azért ennyire híres mert csak verik rá a f*szukat az emberek, de nyílván nem vallja be, miért is tenné ? A pasiját is pont azért titkolja, mert akkor a sok pénzelőjének összetörné a kis álomvilágát és nem donatelnek majd többet. (Ez egy másik streamer csajjal megtörtént, tanult az ő hibájából xd)
Nem értem amúgy a rajongóit. Se nem szép se nem szexi. Smink nélkül meg főleg g*cironda xd azon a képen behaltam.
igazából ő még nagyon is a jobbik fajtába tartozik... mert
1. nem a pi-.csáját mutogatja nem ezzel szerzi meg a nézőket hanem normálisan felöltőzik szerintem ez a mai világba qurva nagy dolog és ritka is!
2.mások ennél fosabb tartalmat csinálnak és nem követendő példát ahogy írták vodkát a macskának... rasszista szexista +18-as tartalmak stb
3. kösz 2 én nem tudtam mit jelent ez mert nem vagyok benne ebbe az e-girl világba... ":D nem donetelek :"DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!