Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek Pokimane-ről ?

Mi a véleményetek Pokimane-ről ?

Figyelt kérdés

Külföldi "commentary" csatornáknál szoktam látni, hogy róla beszélnek ha épp van megint valami f*szság amit csinált. Engem g*cire f*lbasz, hogy hogy lehet egy ekkora idiótának ennyi idióta rajongója. Többsége valszeg élettelen szűz felnőttek, akik abban a tévhitben élnek, hogy esélyük lehet nála, csak mert donatelnek. Rengeteget lehetne még írni a csajról meg az agyhalott rajongóriól, de most a legújabb f*szságára akarok kitérni. Egy live-ból klippelt jelenetben beolt egy gyereket, hogy a videókhoz amiket csinál (fortnite válogatások asszem) más ilyen csatornáktól lopja a jeleneteket. Ilyet mond, hogy "sajnálom, hogy olyan sok idődbe telik xy csatornáról kivágod a klippeket és összerakod premierben, úgy sajnálom" kib*szott flegma fejjel. MIKÖZBEN AZ Ő STREAMJEI IS ABBÓL ÁLLNAK KONKRÉTAN, HOGY YOUTUBE VIDEÓKAT NÉZ, és tömi azt a ronda fejét meg a kajáit mutogatja a kamerába... hogy lehet valaki ekkora világi balf*sz? Szerintem saját maga is tudja, hogy csak azért ennyire híres mert csak verik rá a f*szukat az emberek, de nyílván nem vallja be, miért is tenné ? A pasiját is pont azért titkolja, mert akkor a sok pénzelőjének összetörné a kis álomvilágát és nem donatelnek majd többet. (Ez egy másik streamer csajjal megtörtént, tanult az ő hibájából xd)

Nem értem amúgy a rajongóit. Se nem szép se nem szexi. Smink nélkül meg főleg g*cironda xd azon a képen behaltam.

2020. aug. 1. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Pokimane nézői: 1% akit édrekel amit csinál, 99% SIMP.
2020. aug. 1. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ismernéd a szót: [link]
2020. aug. 1. 20:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Ismerem én :D Nagyon cringe, hogy sokan a lakbérüket is elküldik neki, hogy észrevegye őket. Oszt közbe telibeszarja az összeset xd
2020. aug. 1. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy Pokimane talán még a jobb fajta e-girl, legalább ő nem ad vodkát a macskának xd
2020. aug. 1. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
Én nem követem a "munkásságát", csak egy videót láttam tőle amikor egy kanos 10-en éves gyerkőccel Fortnite-ozik, és mondja neki hogy az ő korában még ne a szexen járjon az esze meg hogy ne tegyen rasszista megjegyzéseket. Az alapján szimpatikusnak tűnik, meg elég csinos is, de azért neki se donatelnék. De legalább ő a női streamerek közül talán a normálisabb kategóriába sorolható, nem a csöcsét és a seggét mutogatja, és nincs OnlyFans oldala.
2020. aug. 2. 00:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

igazából ő még nagyon is a jobbik fajtába tartozik... mert

1. nem a pi-.csáját mutogatja nem ezzel szerzi meg a nézőket hanem normálisan felöltőzik szerintem ez a mai világba qurva nagy dolog és ritka is!

2.mások ennél fosabb tartalmat csinálnak és nem követendő példát ahogy írták vodkát a macskának... rasszista szexista +18-as tartalmak stb

3. kösz 2 én nem tudtam mit jelent ez mert nem vagyok benne ebbe az e-girl világba... ":D nem donetelek :"DDDD

2020. aug. 25. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Amugy a videói nem attól függnek hogy szép vagy nem. Alapból 20 ezer csaj van akin smink van de smink nélkül rohadt ronda
2020. okt. 18. 15:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
8-as igen de ha megnézed a többi ilyen gamert meg stb-it akkor láthatod pokimone egy nagyon lightos és üdítő szinte és ugy ahogy még a becsülete is meg van mert nem egy média prosti nem azzal keresi a lét hogy egésznap tangában meg melltartóban pozol instán is normális képek vannak kint nem ugy minthaogy az összes többi nőnek! ami szinte már csoda... csak nézd meg az opitz barbi fényképeit meg pokimone képeit... aztán az opitz-nak még konkrét tehetsége is van azt még is lesüllyedt egy ilyen olcsó ocska szintre,...
2020. okt. 18. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!