Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnák a Facebook...

Hogyan tudnák a Facebook Marketplace vevői az értékesítőt (engem) értékelni vagy véleményezni?

Figyelt kérdés
Telefonon lehet csillagoznim de még az sem jelenik meg. Sem nekem, sem a vevőnek akit értékeltem.

2020. ápr. 25. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak a telefonos applikacioban latszik az ertekeles, a FB Lite app-ban es a bongeszos verzioban nem.
2020. ápr. 25. 17:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a facebook app-ot kell letöltetnem velük, és csak is azon keresztül lehet értékelést leadni? És mi a helyzet a messenger-rel?
2020. ápr. 25. 18:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor meg egyszer: CSAK a Facebook app-ban jelennek meg az ertekelesek. A Messenger, a Messenger Lite, a Facebook Lite, a barmilyen bongeszoben megnyitott Facebook.com oldalon nem. Ilyenforman nemikepp ertelmetlen is az egesz, hiszen egy ertekeles ami csak adott csillagallas mellett lathato holdtoltekor keresztuton fekete kecske vereben tukrozodve, az nem er semmit.
2020. ápr. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!