A retek youtube-nak lehet valahogy blokkolni a reklájait?
Alapjába véve nem vagyok ellene a reklámoknak, de a jelenlegi állapot inkább gusztustalan, mint célravezető.
A korábbi stratégia, hogy időnként beugrott egy-egy perc reklám, ok volt.
Most bele akartam lapozi párszor egy kb. 20 perces videóba, hogy érdemes-e megnézni, minden egyes alkalommak jön 2 valami bárgyú reklám, egyik nem átugorható, másik pár mp után.
Most kb. ez kinek jó? A megosztónak nem, mert becsuktam, annak ellenére, hogy érdekes lett volna. A youtube talán kap valami lét valakitől, aki semmit nem profitál, mert egyrészt nem jutott el a tudatalattimig sem, hogy mit ara rámtukmálni, másrészt ha hanggal ment volna és tudatosul, na akkor tuti hogy nem veszem meg a szarját, ha már szívat.
Van valami módszer azon kívül, hogy nem fizetek elő és nem nyitom meg?
3 eljutottál az utolsó mondatomig? Láthatóan nem. Bár igen fáradtan hülyén fogalmaztam, de az lett volna, hogy azon kívül, hogy előfizetek.
Egyébként eddig is megéltek a normális mértékű reklámokból. Ha meg előfizet az ember, gondolom az lenne, mint a legtőbb kereskedelmi tévénél, hogy előbb-utóbb majd a prémiumba is becsempészik a reklámokat, csak kevesebbet.
"Ingyenes szolgáltatás, reklámokból élnek."
Igen, azokból a reklámokból, amik célt érnek. A jó reklám pedig nem az, amit erőszakkal kell az ember orra alá tolni, hanem amit "eszik" a közönég, és venni is fogja a terméket.
#4 Eljutottam, csak nem érdekelt. A YT nem szeretett szolgálat.
"Egyébként eddig is megéltek a normális mértékű reklámokból."
A videók mennyisége nem stagnál, hanem nő, folyamatosan. Percenként több szár órányi videót töltenek fel. Ebből a legtöbb FHD, de már a 4K tartalom is egyre több. Ezeket tárolni kell több helyen is, többször is, illetve a sávszélességet is biztosítaniuk kell. Nem olcsó mulatság ilyeneket fenntartani és nekik is be kell biztosítani magukat. 2700Ft a családi YT Prémium ahol 6 embert lehet berakni. 6 ember között elosztod, az 450Ft. Prémium nem csak azért éri meg, mert nincs reklám, hanem kapsz mellé YT Music-ot, így aki másra fizet elő, annak nem kell már arra. Támogatod a videó készítőjét, ha premium felhasználó megnézi a videót, kap egy kis százalékot a videó feltöltője (ez persze a csatorna állapotától is függ, hogy partner-e vagy sem és többet kapnak, mint a reklámokból). Háttérben hallgathatóak, PiP, offline videók, jobb FHD.
"Ha meg előfizet az ember, gondolom az lenne, mint a legtőbb kereskedelmi tévénél, hogy előbb-utóbb majd a prémiumba is becsempészik a reklámokat, csak kevesebbet."
Ez elég valószínűtlen.
"Igen, azokból a reklámokból, amik célt érnek. A jó reklám pedig nem az, amit erőszakkal kell az ember orra alá tolni, hanem amit "eszik" a közönég, és venni is fogja a terméket."
Nem ők gyártják a reklámokat, ők csak terjesztik. TV-ben is ugyanez van, csak rosszabb.
"Eljutottam, csak nem érdekelt."
Akkor mondjuk nem értem miért válaszoltál, ha nem érdekel, hogy tulajdonképpen mit kérdeznek. A többiért köszönet.
"A YT nem szeretett szolgálat."
Hát számomra már biztos nem szeretett. Aki fizet érte annak meg az ellenkezője.
"Ez elég valószínűtlen."
Tűzzünk ki egy időpontot 3-5 év múlva, és egy sör mellett értékeljük a tendenciát.
"TV-ben is ugyanez van, csak rosszabb."
Akkor összeteszem a két kezem, hogy 14. éve, hogy nincs TV-m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!