Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A retek youtube-nak lehet...

A retek youtube-nak lehet valahogy blokkolni a reklájait?

Figyelt kérdés

Alapjába véve nem vagyok ellene a reklámoknak, de a jelenlegi állapot inkább gusztustalan, mint célravezető.

A korábbi stratégia, hogy időnként beugrott egy-egy perc reklám, ok volt.

Most bele akartam lapozi párszor egy kb. 20 perces videóba, hogy érdemes-e megnézni, minden egyes alkalommak jön 2 valami bárgyú reklám, egyik nem átugorható, másik pár mp után.

Most kb. ez kinek jó? A megosztónak nem, mert becsuktam, annak ellenére, hogy érdekes lett volna. A youtube talán kap valami lét valakitől, aki semmit nem profitál, mert egyrészt nem jutott el a tudatalattimig sem, hogy mit ara rámtukmálni, másrészt ha hanggal ment volna és tudatosul, na akkor tuti hogy nem veszem meg a szarját, ha már szívat.

Van valami módszer azon kívül, hogy nem fizetek elő és nem nyitom meg?

2024. febr. 14. 20:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%
Használhatsz különféle reklámblokkoló böngészőplugint: például pc-re az uBlock Origin egyenlőre elég jó youtube esetén.
2024. febr. 14. 20:39
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszi.
2024. febr. 14. 22:18
 3/20 anonim ***** válasza:
45%
Igen, előfizetsz Prémiumra. Ingyenes szolgáltatás, reklámokból élnek.
2024. febr. 15. 03:17
 4/20 A kérdező kommentje:

3 eljutottál az utolsó mondatomig? Láthatóan nem. Bár igen fáradtan hülyén fogalmaztam, de az lett volna, hogy azon kívül, hogy előfizetek.

Egyébként eddig is megéltek a normális mértékű reklámokból. Ha meg előfizet az ember, gondolom az lenne, mint a legtőbb kereskedelmi tévénél, hogy előbb-utóbb majd a prémiumba is becsempészik a reklámokat, csak kevesebbet.

"Ingyenes szolgáltatás, reklámokból élnek."

Igen, azokból a reklámokból, amik célt érnek. A jó reklám pedig nem az, amit erőszakkal kell az ember orra alá tolni, hanem amit "eszik" a közönég, és venni is fogja a terméket.

2024. febr. 15. 10:01
 5/20 anonim ***** válasza:
De itt a cél a prémium felé terelés
2024. febr. 15. 10:04
 6/20 A kérdező kommentje:
Igen, ez sejthető volt. De gondolom a reklámbevétel azért csak kell, tehát később biztos fizethetnék elő, és reklámok IS lennének. :)
2024. febr. 15. 10:07
 7/20 anonim ***** válasza:
27%
Firefox + uBlock Origin. Évek óta nem látok reklámot. Sehol.
2024. febr. 15. 14:53
 8/20 anonim ***** válasza:
64%

#4 Eljutottam, csak nem érdekelt. A YT nem szeretett szolgálat.

"Egyébként eddig is megéltek a normális mértékű reklámokból."

A videók mennyisége nem stagnál, hanem nő, folyamatosan. Percenként több szár órányi videót töltenek fel. Ebből a legtöbb FHD, de már a 4K tartalom is egyre több. Ezeket tárolni kell több helyen is, többször is, illetve a sávszélességet is biztosítaniuk kell. Nem olcsó mulatság ilyeneket fenntartani és nekik is be kell biztosítani magukat. 2700Ft a családi YT Prémium ahol 6 embert lehet berakni. 6 ember között elosztod, az 450Ft. Prémium nem csak azért éri meg, mert nincs reklám, hanem kapsz mellé YT Music-ot, így aki másra fizet elő, annak nem kell már arra. Támogatod a videó készítőjét, ha premium felhasználó megnézi a videót, kap egy kis százalékot a videó feltöltője (ez persze a csatorna állapotától is függ, hogy partner-e vagy sem és többet kapnak, mint a reklámokból). Háttérben hallgathatóak, PiP, offline videók, jobb FHD.

"Ha meg előfizet az ember, gondolom az lenne, mint a legtőbb kereskedelmi tévénél, hogy előbb-utóbb majd a prémiumba is becsempészik a reklámokat, csak kevesebbet."

Ez elég valószínűtlen.

"Igen, azokból a reklámokból, amik célt érnek. A jó reklám pedig nem az, amit erőszakkal kell az ember orra alá tolni, hanem amit "eszik" a közönég, és venni is fogja a terméket."

Nem ők gyártják a reklámokat, ők csak terjesztik. TV-ben is ugyanez van, csak rosszabb.

2024. febr. 15. 18:00
 9/20 A kérdező kommentje:

"Eljutottam, csak nem érdekelt."

Akkor mondjuk nem értem miért válaszoltál, ha nem érdekel, hogy tulajdonképpen mit kérdeznek. A többiért köszönet.

"A YT nem szeretett szolgálat."

Hát számomra már biztos nem szeretett. Aki fizet érte annak meg az ellenkezője.

"Ez elég valószínűtlen."

Tűzzünk ki egy időpontot 3-5 év múlva, és egy sör mellett értékeljük a tendenciát.

"TV-ben is ugyanez van, csak rosszabb."

Akkor összeteszem a két kezem, hogy 14. éve, hogy nincs TV-m.

2024. febr. 15. 18:45
 10/20 Hábli Jenő válasza:
0%
Chrome és AdBlock Plus nekem bevált.Egy weboldalba beágyazott videót könyvjelzőztem, innét nyitom meg a Yt-t, nem a főoldalról! Aztán itt a keresőbe bármit beírhatsz és a találatokat elindítva nem lesz reklám sehol.
2024. febr. 16. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!