Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha már egyszer letiltottam az...

Ha már egyszer letiltottam az összes megafonost facebookon, hogy lehet, hogy megint látom őket?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő! Hogy lehet örökre eltüntetni őket!

2024. febr. 5. 20:04
 1/6 Fsms ***** válasza:
97%
Fizetett, nem tudod letiltani sem.
2024. febr. 5. 20:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Szomorú!

Nagyon nem érdekel. Gusztustalanok.

2024. febr. 5. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod tiltani őket. Fizetett hirdetésnél feloldódik.

Én mindenhol kínos kérdéseket tettem fel, ők tiltottak le így már nem jelenik meg.

Pl trombi krisztofóró posztjai alá beírtam hogy minek lengette a karját? Le is lettem a szólásszabadság nevében tiltva :)

2024. febr. 5. 21:09
 4/6 anonim válasza:
100%
Nah a másik nagy meleg-pedofil csürhe a fidesz mellett,nekem is feszt kidobálja a hirdetéseiket bármit csinálok...
2024. febr. 5. 21:23
 5/6 anonim válasza:

1 közösségi oldalon írtam valamit. Nem tudom mi volt, nem negatív, semmi politikai nem volt benne.

Privatba kerdeztem az admint, miért nem látom a kiírasflt 24ora elteltével sem?

Azt irta maga a rendszer szokott ,,takarítani", ö se érti, de nincs felette hatalma. Tehát barmikor, barmit kitörölhet random szerűen.😒

2024. febr. 6. 11:19
 6/6 anonim válasza:
100%
Azért, mert a Megafonosok olyanok, mint a cipőtalp rései közé szorult kutyaszar-darabkák. Lemosod erős vízsugárral (vagyis letiltod Facebookon), de az sem segít, újra és újra ott bűzölögnek, és nyomják közpénzből a hazug Fidesz-propagandát. Takarodjon a Fidesz!
2024. febr. 16. 11:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!