Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lassú az internetem?

Mi lassú az internetem?

Figyelt kérdés

UPC kábeles internetem van. és reggeltől, úgy 22:00-ig tökéletesen megy úgy ahogy kell. de utána nagyon be lassul! mint ahogy most is.

de érdekes módon, a internetem gyorsasága, az meg marad. szóval a letöltésem nem változik de mint pl..Youtube-Facebook-Weboldalak meg nyitása ezek kin szenvedéssel nyílnak meg.

Multiplayer játékokban magas ping értékek stb... a modem új lan kábel és koax kábel szintén! szerelő volt már itt tegnap de semmi olyat nem tudott mondani, amivel okosabb lettem volna.

de hátha ti meg tudjátok oldani ezt a rejtvényt mert én már ki fogytam az ötletekből.

2024. jan. 31. 23:24
 1/7 A kérdező kommentje:
kicsit hülyén fogalmaztam meg sorry!! de remélem értitek. :)
2024. jan. 31. 23:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs külön routered? Ebben az esetben a modemet bridge-be rakni, saját routert venni és minden tökéletes lesz.
2024. febr. 1. 07:13
 3/7 A kérdező kommentje:
igen! a router lehet meg oldás volna. na de a kérdés az hogy nappal mért jó, este mért rossz?
2024. febr. 1. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:

"Mi lassú az internetem?"

Öööö, azt hiszem, az interneted...

2024. febr. 2. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:

"nappal mért jó, este mért rossz?"

Este többen lógtok rajta.

2024. febr. 2. 22:02
 6/7 A kérdező kommentje:

"Mi lassú az internetem?"

Öööö, azt hiszem, az interneted...

meg oldottad a problémám! jár neked a taps.

"nappal mért jó, este mért rossz?"

Este többen lógtok rajta.

1 számítógép van rajta reggel is, és este is. semmi más nincs rá csatlakoztatva.

2024. febr. 3. 08:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha te nem is csatlakoztattál rá mást, lehet, hogy lopják a netedet...
2024. febr. 3. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!