Miért nem tölti be interneten a videókat a gépem?
A gép 2021 júniusában vásárolt, eredeti Windows 10-zel telepítve vásároltam. Adatok: @Processzor: 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-1165G7 @ 2.80GHz 2.80 GHz @16 GB memória @Kiadás Windows 10 Home, 20H2 @DELL Inspiron 7506 2in1 laptop, @Videókari: Intel(R) Irish(R) Xe Graphics
Töltöttem fel videót a hibajelenségről: [link]
A hiba: próbáltam a videókat pl. youtobe-on (de akár egy online tanfolyam bármikor visszanézhető videójával is ugyanez a jelenség) akár chrome-on, akár Brave-en és Edge-n is, irtózatosan lassan töltődnek be a videók, ha pedig még merészelek más ablakban dolgozni, és újfent visszatérni a videóhoz, akkor megint irtó lassan tér magához. Eddig nem volt semmi baj a géppel, egy hete csinálja ezt. Közben ugye automatikusan frissítget, lehet ez is baj, de kérem a segítségeteket. Mi lehet a baj? Bármely videót le akarok játszani akár a VLC-vel egy filmet, azzal is ez a helyzet. Az eszközkezelőben ,egnéztem, a videókártya jól működik. Látszólag semmi baj sehol. Csak az idegeim függnek szalmaszálon. Direkt a gyorsaság miatt vettem a gépet.
Mindig a gyártó oldaláról kell letölteni és telepíteni az ajánlott driverket.
Az Utility -t nem kell telepíteni, a BIOS -t csak hozzá értővel csináltasd!
A BIOS frissítés az alaplap szoftverének frissítése.
Windows alól is lehet bő 90% -ba gond nélkül megy,
de ha gond van, CPU / RAM / driver ... miatt,
akkor aztán nehéz helyre hozni a sikertelen frissítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!