Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a Testimesék...

Mi történt a Testimesék Tattoo Studioval Debrecenben?

Figyelt kérdés
Valaki tudja miért nem elérhető a honlapjuk? Mi történt?

2024. jan. 30. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Van Facebook-oldaluk:

[link]

ahol van e-mail címük és telefonszámuk is, ott megérdeklődheted.

2024. jan. 30. 23:35
 2/7 anonim ***** válasza:
21%
A vidéki fideSS-maffia áldozataivá lettek.
2024. jan. 30. 23:57
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen Debrecen, a fidesz második fővárosa. Semmilyen kisebb cég nem húzza itt sokáig, főleg ha nem fideszes. A Fórumon kívül gyakorlatilag alig van vásárlói forgalom, de még ott is sorra zárnak be üzletek, mert Debrecenben nincs igazi vásárlóerő, az emberek nagy része csóró, ha van is pénze igénye az már nincs. Az egész város egy nagy kárhozat, aki teheti menekül innen.
2024. jan. 31. 10:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó…Problémáim akadtak a piercingemmel és vissza szerettem volna menni oda.
2024. jan. 31. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

#4: Akkor - a #1-es hozzászólásban leírtaknak megfelelően - felhívod őket/írsz nekik egy e-mailt és megérdeklődöd, mi lett velük.

A Gyakorikérdések ugyanis nem a Tattoo Studio ügyfélszolgálata, a #2/#3-as hozzászólások tanúsága szerint meg nincsenek tisztában a stúdió állapotával csak a saját politikai indíttatású frusztrációjukat élik ki.

2024. jan. 31. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
49%
En konkretan poenkent irtam a 2. hozzaszolast, de ugy lattam, hogy mindenki komolyan vette... mondjuk talan azert, mert meg elkepzelheto is volna. Ha UFOkat irtam volna, akkor talan nem. :D
2024. jan. 31. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem csoda. Az összes Debreceni üzlet rohadt drága. Az esetek 90 százalékában még szállítással együtt is olcsóbban megkapom interneten (jellemzően Pesti üzletekben).

2024. jan. 31. 23:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.