A Facebook rendszeresen "törli a tartalmamat", de fogalmam sincs miről lehet szó. Mit tudok tenni?
Azt írja magyarázatnak:
"Úgy tűnik érzékeny információk gyűjtésére tettél kísérletet vagy kártevőszoftvert osztottál meg."
Nem küldik el mi volt az említett dolog, csak ennyit. Nem tudok róla infót sem szerezni, a súgóoldalak semmit sem írnak erről, még egy üzenetet sem tudok küldeni supportnak, mert sehol sem találok rá lehetőséget.
Ez már a harmadik ilyen alkalom, és gyanús, hogy feltörhették, de már kiléptem mindenhonnan és új jelszót állítottam be mielőtt újra beléptem. Két lépcsős azonosításom nincs, mert nem engedi beállítani, azt mondja, új a telefonom és még nem használtam elég ideig ahhoz, hogy ezt a funkciót használhassam. Több mint 2 éves a telefonom.
Tanácstalan vagyok és attól tartok ha ez sokáig megy, törölni fogják a profilomat.
Nem tortek fel az oldalad, hanem olyan kartevo oldalakon jartal, amik megszereztek a fb tokened, igy a nevedben tudnak posztot letrehozni. Nem celszeru a blikkfangos, latvanyos linkekre rakattintani (memek, viccek, horoszkopok, lifehack stb...) mert ezek jellemzoen trash tartalommal csabitanak az oldalra, azzal a szandekkal, hogy a fb tokened kinyerjek.
Mit tudsz tenni? A biztonsagi oldalon mindenhonnan jelentkeztesd ki magad, minden oldald ahol hozzaferest adtal a fb profilodhoz (bejelentkezeshes, hirfolzam irasa stb) torolj, vondd vissza az engedelyeket, valtoztass jelszot, majd lepj be
Nem szoktam ilyeneket megnyitni, már nagyon régóta csak néhány csoportban aktívkodom vagy posztokok/törtenetet osztok meg.
Viszont időközben sikerült beállítanom a kétlépcsős azonosítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!