Hogyan működik manapság a facebook "ismerős" rendszere?
Figyelt kérdés
Régebben (több évvel ezelőtt) el kezdtem követni valakit FB-n, akit személyesen nem, csak internetes tartalmai alapján ismertem. Tehát, FB-n is "csak" követtem a profilját, hogy biztosan lássam minden bejegyzését, és nem ismerősnek jelöltem.
Ma benéztem FB-re és takarítottam, és rátaláltam erre az emberre, de most az FB úgy jelöli, mintha ismerősök lennénk, holott tuti nem jelöltem be ismerősnek, és ő sem igazolt vissza soha.
Ez most akkor manapság hogy működik? Nem az van kiírva, hogy követem, hanem hogy ismerősöm. WTF??? Tudja még valaki követni, hogy mikor mit csinálnak a facebook-nál, mert én nem?!
2022. júl. 2. 13:27
1/1 anonim válasza:
Nincs ea valasz, tobbfele algoritmus letezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!