Utalhatnak a Facebook "Kit ismerhetek?" javaslatok listájában megjelenő emberek arra, hogy ők nézegetik rendszeresen a profilomat vagy ez részben csak véletlenszerű?
Figyelt kérdés
Azért írtam csak ki a kérdést, mert a lista elején néhány naponta egy olyan személy van, akit személyesen ismerek, utoljára 10 éve találkoztam vele, de Facebook-on nincs egyetlen közös ismerősünk se, nem jártunk ugyanabba a suliba se, nem dolgoztunk egy helyen se, a foglalkozása, nincsenek közös Facebook ismerőseink és az érdeklődési köre is mindkettőnknek elég speciális, így teljesen eltérő egymástól.2023. júl. 7. 09:46
3/3 anonim válasza:
De igenis van összefüggés. Pl. egyszer megnéztem egy pasi adatlapját, akivel korábbna kavartam, erre másnap ismerősnek jelölt.
Jahh biztos valami fantasztikus ikerláng kapcsolat volt és megéreztük egymás rezgéseit! Ha azt annak lehet nevezni, hogy egyszer dugtunk és fel sem állt neki rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!