Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok új gmail...

Miért nem tudok új gmail címet csinálni?

Figyelt kérdés
Akartam csinálni egy kamu email címet egy fórumhoz, és ha a telefonszámomat leírom, akkor azt írja ki, hogy túl gyakran lett megadva. De én meg nem szeretnék bizonyos oldalakhoz a saját email címemet használni, ami a facebookhoz, és bizonyos rendelős oldalakhoz van megadva. Múlt héten regisztráltam egy kamu email-el egy fórumra, ma csinálni akartam egy másikat, és azt írta ki a telefonszámom túl sokszor lett megadva. Mindössze 5 email címem van, ebben vannak kamuk is.

2024. jan. 22. 17:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Rakd a Facebookot és Instagramot egy fiókra, és akkor felszabadítasz egyet. Semmi értelme annak, hogy minden egyes oldalra másik e-mail címet adsz meg. Akkor biztonságos a használat, ha minden oldalnak más JELSZÓT adsz meg, és az e-mail fiókot véded az összes lehetséges biztonsági opcióval (titkos kérdés, másodlagos e-mail, többfaktoros hitelesítés).
2024. jan. 23. 17:11
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

A böngészőbe vannak elmentve valamik. Nem sütik mert azt hiába törlöd ki. Inkognitó módot is hiába használsz. Szóval a megoldás hogy rakj fel egy tök új böngészőt, ami még nem volt a gépen. Vagy ahogy írtam bármelyikből egy portable verzió is jó. Ennyi az egész.

Vagy várd ki a kb 2 hetet (már nem sok lehet vissza).

2024. jan. 23. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!