Miért nem tudok új gmail címet csinálni?
Figyelt kérdés
Akartam csinálni egy kamu email címet egy fórumhoz, és ha a telefonszámomat leírom, akkor azt írja ki, hogy túl gyakran lett megadva. De én meg nem szeretnék bizonyos oldalakhoz a saját email címemet használni, ami a facebookhoz, és bizonyos rendelős oldalakhoz van megadva. Múlt héten regisztráltam egy kamu email-el egy fórumra, ma csinálni akartam egy másikat, és azt írta ki a telefonszámom túl sokszor lett megadva. Mindössze 5 email címem van, ebben vannak kamuk is.2024. jan. 22. 17:35
11/22 anonim válasza:
Aha, akkor valamit szarul csinálsz. :-D Épp az előbb írtam, hogy csináltam új címet, és nem kellett megadni telefonszámot.
13/22 anonim válasza:
Nem tudom, nem számoltam, 5-nél több, nem kért telefonszámot.
14/22 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy csináltad, de tőlem mindig kér telefonszámot.
2024. jan. 22. 20:44
15/22 anonim válasza:
1. Próbálkozz a gmail.hu-val.
2. Ha csak regisztrációhoz kell: [link]
16/22 anonim válasza:
Ha vársz még kb 1 hetet csinálhatsz egy újat. Vagy próbáld meg egy új (akár portable) böngészőből (így esélyes hogy te számot se kér).
Vagy váltsd át mondjuk outlook-ra és tel szám visszaigazolás helyett, adj meg neki egy gmailos címet.
17/22 anonim válasza:
Kitalálom, úgy indítod a regisztrációt, hogy be vagy jelentkezve. Indítsd úgy, hogy nem vagy bejelentkezve sem böngészőben sem e-mailre. Jelentkezz ki, vagy nyiss másik böngészőt, ahol nem jelentkeztél be google fiókba, vagy nyiss privát böngészőablakot, és indítsd úgy a regisztrációt a gmail.com-ról. Ha nem vagy bejelentkezve, nem kér telefonszámot, csak opcionálisan egy másodlagos e-mail címet, de azt a lépést kihagyhatod.
18/22 A kérdező kommentje:
Hát úgy is megkérdezi, hogy küldjem el a telefonszámom, bizonyítsam be nem vagyok robot.
2024. jan. 23. 15:52
19/22 anonim válasza:
Biztos be vagy jelentkezve valahol, lehet, hogy a böngészőhöz csatlakozik a google fiókod, vagy kamuzol. :-D
20/22 A kérdező kommentje:
Sehova nem vagyok bejelentkezve.
2024. jan. 23. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!