Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok új gmail...

Miért nem tudok új gmail címet csinálni?

Figyelt kérdés
Akartam csinálni egy kamu email címet egy fórumhoz, és ha a telefonszámomat leírom, akkor azt írja ki, hogy túl gyakran lett megadva. De én meg nem szeretnék bizonyos oldalakhoz a saját email címemet használni, ami a facebookhoz, és bizonyos rendelős oldalakhoz van megadva. Múlt héten regisztráltam egy kamu email-el egy fórumra, ma csinálni akartam egy másikat, és azt írta ki a telefonszámom túl sokszor lett megadva. Mindössze 5 email címem van, ebben vannak kamuk is.

2024. jan. 22. 17:35
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
55%
Mert sokat kavarsz gombás lábbal.
2024. jan. 22. 17:41
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Van más megoldás a fiktív e-mail címek generálására anélkül, hogy kiadd a valódi címedet. Vannak olyan maszkoló/közvetítő (relay) szolgáltatók, akik végtelen véletlenszerűen generált címet tudnak csinálni, és az arra érkező üzeneteket az általad megadott privát címre továbbítják. Az oldalaknak a fiktív címet adod meg.

Ilyen van beépítve a Firefox böngészőben (relay.firefox.com), vagy a DuckDuckGo (duckduckgo.com/email) kínál ilyet, a hozzá letölthető addon beépül az űrlapmezőkbe, és ott helyben tudsz egy gombnyomással maszkolt címet generálni.

2024. jan. 22. 17:42
 3/22 anonim ***** válasza:
44%
5 már bőven elég.
2024. jan. 22. 17:53
 4/22 anonim ***** válasza:
90%

"Miért nem tudok új gmail címet csinálni?"

"telefonszámom túl sokszor lett megadva"

Mi a kérdés?

2024. jan. 22. 17:54
 5/22 anonim ***** válasza:
63%
Az 5 címet én sem értettem. Kell 1 privát (személyes, munkaügy, elektronikus ügyintézés stb.), és jó ha van 1 a spameknek, ha szeretnéd elválasztani a dolgokat. Ez 2, indokolt esetben 3 fiókból megoldható. Lehet ha rendszereznéd a dolgokat és beállítod logikusan a profilokhoz rendelt e-maileket, a jelenlegi 5-be is lazán beférnél.
2024. jan. 22. 17:57
 6/22 anonim ***** válasza:
63%

A gmail nagyon szigorúan veszi ezeket. Náluk nem lehet csak úgy össze-vissza emailcímeket létrehozni. Nem véletlen, hogy az összes itteni keményvonlas troll is citromailről nyomja.

Miért nem elég egy kamu, amit felhasználhatsz mindenféle random oldalakon regisztrációhoz? Nekem is így van, van egy rendes cím, meg egy olyan, amit akkor használok, ha valamihez regisztrálni kell.

Nem kellett volna annyit variálni.

2024. jan. 22. 18:02
 7/22 A kérdező kommentje:
Ha több hónapot várok, akkor se lehet utána regisztrálni? Van egy email cím a telefonomhoz, van egy a facebookomhoz, van egy az instámhoz, van egy rendelésekhez megadott email cím, és egy másik, amit munkahelyen adtam meg, és egy kamu.
2024. jan. 22. 18:13
 8/22 anonim ***** válasza:
Nem kötelező telefonszámot megadni a gmail fiókhoz. Olyan munkám van, ahol indokolt több e-mail cím a feladatokhoz, és használjuk a gmailt ilyenre, biztos, hogy 5 e-mail címnél többet hoztam már létre emiatt, de a kedvedért most kipróbáltam, változtattak-e, nem kellett megadnom telefonszámot, anélkül is létre lehet hozni új fiókot.
2024. jan. 22. 18:49
 9/22 anonim ***** válasza:
Mégis miért kell dedikált email-cím a Facebookhoz meg az Instagramhoz, főleg, hogy mindkettő a Metáé?
2024. jan. 22. 19:01
 10/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tőlem mindig kéri a telefonszámot, mert így tudom megerősíteni, hogy nem vagyok robot
2024. jan. 22. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!